Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem felelőtlenség 45 éves...

Nem felelőtlenség 45 éves nőnek első gyereket szülni?

Figyelt kérdés

Ismerősöm. Nem volt még vetélése, semmi. Egyszerűen túl önző volt egy gyerekhez, fikázta a szülőket vagy 25 évig. Ő inkább világot lát és élvezi az életet.

Pár éve súlyosan elhízott, egészségügyi problémái is lettek (vérnyomás, visszér, izületek). Nem tudom hogyan, de összejött nekik a dolog, most szült. Bár a pasi fiatal bika, 28 éves.

Most már azt kiabálja, hogy 40 alatt nem szabad gyereket vállalni, mert addigra érik meg az ember és élte ki magát. Aki korábban vállal, azt ő nem is érti és csak rosszat tettek a gyerekkel.

Nem felelőtlenség ennyire öregen egy első gyerek? Állítólag már most házvezetőnő és valami segítő anya szolgáltató van náluk napi 8 órában amíg a pasi dolgozik. Szerintem nem teljesen normálisak. Nem zavarja az ilyet, hogy már az oviban is a nagymamának hiszik majd? Meg hogy ő nem nagyon lesz nagymama? Jó ha megéli ilyen állapotban a gyerek 18 éves születésnapját.

Ismertek ilyet? Milyen gondolkodás ez?

2020. okt. 4. 17:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
66%

Semmi gond nincs ezzel, pláne ha csak 28 éves az apa! Vannak emberek, akiknek idősebbek a szüleik, mint az átlag, több ilyet is ismerek, köszönik szépen jól vannak és mindegyiket sikerült felnevelni, ugyanis nem mindenki hal meg 60 évesen.

Egyébként inkább öreg anyám legyen, mint egy ilyen pletykás, minden lében kanál nő, mint te.

2020. okt. 4. 19:31
 22/32 anonim ***** válasza:
51%

"Pár éve súlyosan elhízott, egészségügyi problémái is lettek (vérnyomás, visszér, izületek). "

Emiatt is felelőtlenség. Azért valljuk be 45 felett már kezdenek előjönni a nyavaják. Nem, nem vénasszony lesz, csak a lendület már közel sem olyan, mint egy egészséges huszonévesnek.

15 éves voltam, amikor anyám 45 éves volt. Most 62 éves, el se tudnám képzelni, hogy bírná ennyi idősen a tini éveket.

2020. okt. 4. 19:34
 23/32 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem is felelőtlenség.
2020. okt. 4. 19:48
 24/32 anonim ***** válasza:
58%
Mert majd a 28 éves apa nem fog lelépni pár év múlva egy fiatalabb nőhöz...Ugyanmár!
2020. okt. 4. 20:02
 25/32 anonim ***** válasza:
61%
De!
2020. okt. 4. 20:12
 26/32 anonim ***** válasza:
95%

El se olvasom a kérdésedet.

Mi közöd hozzá?

Nincs neked a saját életedben megoldandó probléma vagy elérendő cél, ami foglalkoztat?

Törödj inkább a magad dolgával, mint a máséval.

Akár 40 évesen is meghalhatsz rákban, hiába élsz makk egészségesen (mint az egyik nagyon kedves ismerősöm).

De élhetsz 83 éves korodig, mint a Nagymamám, aki az egész életét végig dohányozta (Isten nyugasztalja szegényt).

Semmire sincsen semmi garancia.

2020. okt. 4. 20:25
 27/32 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező taszító a hozzáállásod. Az egész írományból árad a rosszindulat, és az irigység. Nem tudom mi vezetett rá téged erre, de biztos nem fognak itt random idegen emberek haragudni az ismerősödre, csak mert neked ez a véleményed.

Nekem az a vélemébyem, hogy mindenki hadd éljen úgy, ahogy akar. Mi közöd hozzá?

2020. okt. 4. 21:12
 28/32 anonim ***** válasza:
83%
Nem felelőtlenség, plusz joga van hozzá, ettől nem lehet megfosztani senkit.
2020. okt. 4. 21:30
 29/32 Derjaderja ***** válasza:
63%
Nekünk a szomszédunk szült 45 évesen, de ő v
2020. okt. 4. 22:02
 30/32 anonim ***** válasza:
16%
Nagyon gáz, hogy egy 10 évesnek 55 éves anyukája lesz. Lehet meg sem éli az érettségijét. Dehogynem felelőtlenség.
2020. okt. 5. 04:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!