Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok 7. DPO-n. Esetleg...

Ma vagyok 7. DPO-n. Esetleg valaki?

Figyelt kérdés
Mióta probálkoztok? Hanyadik baba? Mi nagyon szeretnénk már :)

2020. szept. 20. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 A kérdező kommentje:

78-as!

Azóta történt változás?

2023. márc. 8. 07:26
 82/88 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

Ma vagyok mèg csak a 2. dpo-n, nagyok bizakodó vagyok. Ebben a hónapban kezdem el szedni a méhpempőt, tudom csodát nem tesz, de pozitívan állok ehhez a hónaphoz nagyon :) remélem most nekünk is összejön :)

6-án volt az ovum, aznap nem de 5-e éjjel voltunk együtt, 4-én és 3-án is. Hàt remélem, hogy jó volt az időzítés is. Az lh tesztem 5-én volt pozitív. :)

Köszi hogy gondoltál rám ☺️

78as voltam

2023. márc. 8. 13:50
 83/88 A kérdező kommentje:
78-as! Ha jól számolom akkor a 10.dpo-n vagy. Mikor tesztelsz? :)
2023. márc. 16. 22:16
 84/88 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

Annyira kedves hogy így gondolsz rám, nagyon jól esik ☺️

Ma vagyok a 11. dpo-n és képzeld pozitív lett a tesztem 🥰 nagyon nagy a boldogság, remélem minden rendben lesz 🙏🤞

[link]

:)))

2023. márc. 17. 15:52
 85/88 A kérdező kommentje:

Szia!

Jajjk nagyon szuper! Annyira jó látni a pozitív teszteket 🥰🥰🥰

Elmondanád nekem, mi ez a készülék?

Hogy vagytok azóta?

Anna

2023. márc. 29. 11:53
 86/88 anonim ***** válasza:

Sziaaaaa Anna ☺️

Eddig minden szuper nálunk, ma vagyok 5 + 2 ☺️ Semmi fájás, semmi komolyabb tünet mellfeszülésen kívül. Na meg a fáradságon kívül, tudnék egész nap aludni. 20-án kaptam az első időpontot a nőgyógyászhoz, már nagyon várom. Remélem addig is minden rendben lesz. ☺️

Az a készülék Clearblue termékenységi monitor, itt nálunk Ausztriába nagyon kedvelt. Nagyon pontosan mutatta a peteérést meg a termékeny napokat, egy hónapot használtam és teherbe is estem, lehet annak is köszönhető kitudja?! Nézz majd rá a YouTube-on ☺️

Ti hogy vagytok Anna, hogy van a “nagylány”? ☺️

2023. márc. 29. 13:35
 87/88 anonim ***** válasza:
78-as voltam lemaradt bocsi 🙈
2023. márc. 29. 13:36
 88/88 A kérdező kommentje:

78-as,

Tök jó ez a kis kütyü. Jó lett volna ha anno tudom, hogy van ilyen. Amilyen maniákus voltam tuti én is beszereztem volna egyet 🤦‍♀️😀 Biztos minden rendben lesz és hipp-hopp itt van a 20-a. Bár tudom, hogy ilyenkor ólom lábon lepednek a napok. En is mindig nagyon vártam a vizsgálatokat. Az ember innentől kezdve mindig aggódik értük. A lányom után mikor született a fiam azt gondoltam sokkal könnyebb lesz. A fiúk keményebbek. Az én kisfiam olyan kis jó lelkű, bőven lehet érte is aggódni.😀

Köszönjük mi is nagyon jól vagyunk. Most töltötte Elinám az 1 évet. Hihetetlen, hogy már ennyi idő eltelt. Sajnos mivel mindenki beteg volt nem tudtuk méltóképpen megünnepelni, legközelebb húsvétkor tud együtt lenni a nagyobb család, úgyhogy akkor tud összejönni a tortázás. 😊 Na de ebben a korban nem nagyon szoktak az ilyenen megsértődni a gyerekek. 🤦‍♀️😀😀

Anna

2023. márc. 29. 14:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!