Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok 7. DPO-n. Esetleg...

Ma vagyok 7. DPO-n. Esetleg valaki?

Figyelt kérdés
Mióta probálkoztok? Hanyadik baba? Mi nagyon szeretnénk már :)

2020. szept. 20. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
77%

Igen, hasonló cipőben vagyunk, így legalább a várakozást kitölthetjük beszélgetéssel, találgatással :) Ez a legnehezebb része.. várakozni.

Trollok meg jönnek-mennek ezen az oldalon, nem kell őket komolyan venni.

Sajnálom őket, hogy ez az egyetlen szórakozásuk, vagy hogy rászorulnak erre lelkileg. Nehéz életük lehet, én mindig erre gondolok, amikor ilyet látok.

2020. szept. 20. 21:02
 12/88 anonim ***** válasza:
81%
Ignoráljuk, nincs jobb dolga ezert genyozik. Részemről nem teszi tonkre a csevegest. Drukk csajok;)
2020. szept. 20. 21:02
 13/88 A kérdező kommentje:
Jó reggelt! Ki mikor mer először tesztelni?
2020. szept. 21. 06:30
 14/88 anonim ***** válasza:
66%

Én nagy tesztelős vagyok, de azért 7 nappal előtte tudom, hogy még esélytelen lenne látni. Szerintem szerda, de inkább csütörtök van reális esélye, hogy legalább vmi extra halványan ott legyen... hjaj már tök kész vagyok :D

Kicsit újra gyereknek érzem magam minden ciklus végén, annyira vágyom rá, hogy sikerüljön, mint mikor kislányként vártam a karácsonyt.

2020. szept. 21. 08:22
 15/88 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom pontosan az ovumat, csak az első próbálkozós hónap, nem tartjuk fontosnak a számolgatást. Csütörtökre nem várom, már vannak pms tüneteim, bár mások, mint szoktak. Az early predim teljesen fehér, de van időnk... :)
2020. szept. 21. 08:35
 16/88 anonim ***** válasza:
49%
En ki szoktam várni a 2 hetet kb, de valoban neha olyan mint gyerekkent a karacsony, ezt nagyon aranyosan irtad 14es :) 1 ev utan mar annyira nem izgulok azert,de varom természetesen😊
2020. szept. 21. 09:06
 17/88 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.

V vagyok,nem tudom mikor volt ovum,18an "kellett" volna megjönnie,de szerintem csúszott az ovum,így csúszik a nemvárt napja is.

Hétvégén tesztelek,ha nem jönne meg addig.

Fél éve próbálkozunk,2.baba lenne.

Lányom 3,5 éves,aki már nagyon várja a kistestvért. 😊

Hányingerem van,görcsöl a hasam és sokszor fájdogál a köldököm alatt is.

Drukkolok mindenkinek,hogy pozitív legyen.

2020. szept. 21. 09:31
 18/88 A kérdező kommentje:
Én is tesztelgetős vagyok. Én szerdán tesztelek, bár még az is nagyon korai. Csak csalódás ha esetleg negatív.
2020. szept. 21. 09:45
 19/88 anonim ***** válasza:
Nekünk ez a 10. hónapunk. Most Clostit szedtem 5 napig és szúrtunk Ovitrelle-t is. Jövő hét kedden tesztelek. Ha most sem sikerül, akkor jövő hónapra már van időpontunk egy meddőségi intézetbe és lépünk tovább.
2020. szept. 21. 09:52
 20/88 A kérdező kommentje:
19-es. Nagyon drukkolok neked is. Nekem a két nagy közt volt egy vetélésem. Akkor másfél évig vártunk a babára,majd feladatuk. Mikor elföntöttük kb. 2 év után, hogy újra probalkozunk elsőre összejött.
2020. szept. 21. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!