Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok 7. DPO-n. Esetleg...

Ma vagyok 7. DPO-n. Esetleg valaki?

Figyelt kérdés
Mióta probálkoztok? Hanyadik baba? Mi nagyon szeretnénk már :)

2020. szept. 20. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon korai, de csak nem birtam ki. Teszteltem egyet predivel 9.dpo...full negatív. Persze nem is kell még pozitívnak lennie, de annyira reménykedtem
2020. szept. 22. 11:20
 32/88 A kérdező kommentje:
Csajok, ki hogy áll?
2020. szept. 23. 08:55
 33/88 anonim ***** válasza:

Hat en még messze a tesztelestol, de szurkolom, hogy neked mar pozi legyen addigra. A 9.dpo meg valoban korai, de volt, hogy en kivancsiskodtam olyan korán. Te honnan tudod ovudat pontosan? En hőmérőzök, es ovutesztelek. De meg ugy bizonytalannak erzem🤣

B.

2020. szept. 23. 09:43
 34/88 anonim ***** válasza:

Én is kivárom az elsejèt a teszteléssel... 😒

Tünet semmi, elvileg a 7dpo ma...

Kedves Kérdező!

Szerintem legyél türelmes, még semmi nincs veszve!🙂

Kedves B! Bár nem engem kérdeztél, de nekem a hasi görcsök mutatják az ovu időpontját és ha visszaszámolok ciklus első napjától ki is jön a matek. (Nem mérek semmit, de lehet elkezdem majd...)

Most például 17ére virradó éjjel volt, fel is ébredtem a fájdalomra, előtte este voltunk együtt és fel sem keltem utána... Talán elég jól elkaptuk a pillanatot 🙂Bízzunk a legjobbakban...🙂

E.

2020. szept. 23. 10:22
 35/88 A kérdező kommentje:
Ovu tesztelek, de én érzem is,hogy mikor van. Nekem sosem szokott úgy fajni a mellem mint most. De talán a 10-es érzékenységű tesztek már 10.dpo-n kimutatják ha van valami. Nem?
2020. szept. 23. 10:24
 36/88 anonim ***** válasza:

Holnap kellene jönnie a nemvártnak. Tegnap nagyon erős pms tüneteim voltak, amik nagyjából szoktak is, de azért nem ilyen mértékben (hiszti, derékfájás, hasfájás, mellfeszülés, vizesedés), ami fura, hogy a bőröm szép tiszta, pedig egy-egy pattanás mindig kijön ilyenkor. Azt gondoltam reggelre megjön, de nem. Mintha elvágtak volna minden tünetet. Meglátjuk. A 4 nappal ezelőtti "hómező" után elengedtem ezt a hónapot. :) Viszont itt sokaknál olvasom, hogy még a nem várt napján is negatívat teszteltek a predivel, pedig az elég érzékeny. Ennek hatására én megfogadtam, hogy többet nem tesztelek korábban a nemvártnál. Az én lelkemnek ez nem tesz jót, csak görcsös leszek tőle.

Sz.

2020. szept. 23. 11:10
 37/88 anonim ***** válasza:
Ma en sem birtam ki es teszteltem. Nega lett. :D de innentol tesztelgetek aztan hátha. :D -tök izgalmas. Persze kicsit csalódottság is lesz bennem ha nem vagyok terhes de azert nem fogom magam földhöz vagni. :) ilyenek vagyunk mi nők :D vagyis ilyenek is tudunk lenni. :) ;)
2020. szept. 23. 19:04
 38/88 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

25-ös teszt. Nem bizakodok, csak mintha talán halványan... Szerintetek?

2020. szept. 24. 08:46
 39/88 anonim ***** válasza:
Van ott valami!
2020. szept. 24. 09:32
 40/88 A kérdező kommentje:
Igen, az a baj, hogy én is csak egy valaminek tudom nevezni... :(
2020. szept. 24. 09:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!