Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok 7. DPO-n. Esetleg...

Ma vagyok 7. DPO-n. Esetleg valaki?

Figyelt kérdés
Mióta probálkoztok? Hanyadik baba? Mi nagyon szeretnénk már :)

2020. szept. 20. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 A kérdező kommentje:
*eldöntöttük
2020. szept. 21. 10:12
 22/88 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Enis 7. Dpo . 28-ra nem várom :) ♡ megy a drukk mindenkinek. Mikor teszteltek először . ?
2020. szept. 21. 16:26
 23/88 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Most látom a tesztelos válaszokat. Olvasgatom. :)
2020. szept. 21. 16:27
 24/88 anonim ***** válasza:
100%

V vagyok.

18.-án volt a nemvárt napja,akkor még semmit nem mutatott a teszt,tegnap halvány kis valami volt rajta,ma teszteltem és pozitív lett 🙈😍 el se hiszem.

[link]

[link]

2020. szept. 21. 19:21
 25/88 anonim ***** válasza:

Kedves V! Gratulálok, fantasztikus érzés lehet! Pár nap múlva is tegyél fel képet 🥰!

Én elsejére nem várom, csak utána fogok tesztelni...Ma voltak enyhe görcseim, de az elmúlt 4 próbálkozós hónapban is voltak ovu után, úgyhogy ez semmit nem jelent...

E.

2020. szept. 21. 19:32
 26/88 anonim ***** válasza:

E.

Köszönöm szépen.🥰😘

Igen,fantasztikus fél év után ezt érezni a sok csalódás után.

2 nap múlva azt is felfogom tenni persze🙂

Szurkolok nagyon,hogy baba legyen a dologban,majd írd meg utána mi lett az eredmény. 🤞🤞

Nekem folyamatosan görcsöl a hasam,a köldököm alatt,menzesz elött a petefészkeim fájtak,de mindig szaladgálok a wcre hogy na most tuti,de szerencsére nem.

Más tünet:erős hányinger,kifinomult szaglás,ami nem minden szempontból a legjobb 😅 és 2x beszédűltem.

2020. szept. 21. 20:11
 27/88 anonim ***** válasza:

Nekem két hónappal ezelőtt voltak terhességi tüneteim, amik soha korábban nem voltak rám jellemzőek (csillapíthatatlan farkaséhség, beszédülés, hasi görcsök, puffadás, görcsök, mellfájdalom stb.)...persze megjött 5 nappal később iszonyú görcsök közepette...dolgozni sem bírtam 😏így én már a tüneteknek se tudok hinni 🤪

Utána egyből elmentem dokihoz, aki annyit mondott, hogy kicsit vékony a méhnyálkahártyám (8.cn/ 4,4mm) de szerencsére mást nem talált 🙂

2020. szept. 21. 20:32
 28/88 A kérdező kommentje:
V! Nagyon nagyon örülök neked! Annyira jó ezeket látni :) Én nem tudom meddig birom tesztelés nélkül. Tudom, hogy a legokosabb megvárni a nem várt napját, de én tuti képtelen leszek. :)
2020. szept. 21. 21:09
 29/88 anonim ***** válasza:

27es

Sajnálom,hogy nem lett belőle baba,de bízom benne hogy hamarosan mindenkinek akinek nem sikerült most pár hónap és pozitív lesz a teszt. 😀

Kérdező!

Köszönöm! 😘🥰

Mikorra nem várod?elötte 1-2 nappal szerintem már tesztelhetsz,egy érzékennyel,nekem ezt mondták sokan,de igen,sokkal jobb ha megvárod a nemvárt napját,nekem +2 nap kellett hogy valami figyelembe való eredményt is mutasson.

2020. szept. 22. 07:06
 30/88 anonim ***** válasza:
De jó, akkor van remény, hogy az early predi nem jelent semmit 4 nappal a nem várt előtt. :) Persze nem vagyunk gépek így az ész tudja, de jó olvasni ilyen sztorikat. Szurkolok!
2020. szept. 22. 07:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!