3 pozitív MEDI-LAB pozitív teszt ugye nem csal? Biztos a terhesség? Tegnap voltam hasi ct vizsgálaton. Amiatt csalhat esetleg? Befolyásol valamit?
Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 16:00
1/14 anonim válasza:
Gondolod a hasi ct-n terhes lettél vagy What?????
3 teszt nem téved
2/14 A kérdező kommentje:
Nem azt gondolom,hogy a hasi ct-n terhes lettem,hanem a sugár esetleg befolyásolhaja-e,csalhat-e végette az eredmény.
De azért köszi.
2018. febr. 24. 16:09
3/14 anonim válasza:
Hasi ct terhesen? Nem kérdezték meg, hogy fenáll-e a terhesség gyanúja? Azt tudtad, hogy a ct sokkal magasabb dózisú sugárzás, mint egy sima röntgen?
4/14 A kérdező kommentje:
Pl.a sugárterhelés és a kontrasztanyag miatt.
2018. febr. 24. 16:11
5/14 A kérdező kommentje:
#2,nem tudtam,hogy az vagyok... most teszteltem.
2018. febr. 24. 16:13
6/14 anonim válasza:
Istenem es a kontraszt anyagtól miert lenne hcg a vizeletedben! Maximum szegeny baba egészséget befolyásolhatja... beszélj orvossal!
7/14 anonim válasza:
Nem befolyásolja, viszont egy korai terhességnek marhára nem tesz jót.
Genetikussal konzultálj.
8/14 anonim válasza:
Ct előtt azért jó volna egyet tesztelni :O
Dokival mindenképpen konzultálj.
minden jót
9/14 anonim válasza:
A ct is hasonló elven működik, mint a röntgen sugárzás. Szóval jót biztosan nem tett és sajnos a kontrasztanyag sem... Ezt majd mindenképpen említsd meg az orvosodnak, genetikusnak.
10/14 anonim válasza:
Ne haragudj, de azt írod, tegnap voltál a vizsgálaton, most meg teszteltél. Gondolom, nem hirtelen ma reggel jutott eszedbe, hogy terhes lehetsz. Nem kérdezték, hogy nem állhat-e fent terhesség, és ha kérdezték, neked nem jutott eszedbe, hogy simán lehetsz, hiszen tesztelni készülsz? Ha tervezett baba, még inkább sejthetted volna, hiszen védekezés nélküli nemi életet élsz. Szorítok, hogy ne legyen beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!