Miért pozitív az ovu teszt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Érdeklődni szeretnék, hogy volt-e valakinek az enyémhez hasonló problémája? Nőgyógyászati problémákból adódóan kúpot kellett használnom, és ezalatt együtt lennem a párommal. Direkt úgy időzítettem - már amennyire lehet-, hogy már elmúljon a termékeny időszakom, mivel csak megszakítással védekezhettünk. Ezután a menzesz időben megjött, de az átlagnál kevesebb volt az első két napon is, a színe és az állaga pedig a szokásos sötét, darabos helyett jóval folyékonyabb, világosabb. A hat napos menzeszem 2,5-ik napján már 4 óra után is éppen csak megtelt a normál tampon, holott általában ezidőben 1-2 órát bírja a super. Mindeközben a jobb mell feszülését és sokkal intenzívebb szaglást érzékeltem. Ismerősöm tanácsára csináltam több "jósló" ovu tesztet, ami erőteljesen pozitív lett este, majd reggel is, mindezt pár csepp, halvány rózsaszín színű menstruálás követte. Mára (menzesz 4-ik nap) minden panasz megszűnt, a vérzés estére arányaiban visszaállt az ekkor megszokottra, az ovu teszt pedig halványabban, de még pozitívat mutat. Próbáltam a neten utána járni, hogy ez mi lehetett, de nem találtam olyat, amin elindulhatnék. Pénteken megyek egyébként is nőgyógyászhoz, de azért jönne jól pár tanács, mert nálunk az orvosoknál az a szokás, hogy nem hallgat végig, a szavamba vág, vagy mindenre legyint, hogy ez így természetes,és haladjunk már, de ha konkrét "diagnózis" megnevezéssel állok elé, akkor legalább már kibök rá valami támpontot, hogy az ember utána tudjon kicsit járni, ha már ő nem mond semmi használhatót, így szívesen vennék pár tanácsot ez ügyben.2018. febr. 20. 18:09
1/3 A kérdező kommentje:
* Görcs, fájdalom, ilyesmi nem volt a mensi során.
2018. febr. 20. 18:13
2/3 anonim válasza:
Extra peteérés, vagy vmi hormondolog. Ovuteszt nem jósteszt, randomszerűen lehet pozi ha terhes az ember vagy megjön. Nem néz hcg-t.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
2018. febr. 20. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!