Pozitív ovulációs LH teszt után menyni idővel?
4 hónap sikertelen próbálkozás után ma teszteltem előszőr pozitív LH tesztet! Rettentően boldog vagyok, bár tudom nem jelent semmi biztosat baba téren, de olyan jó érzés!
Olvastam, hogy a pozitív LH teszt után reped meg a tüsző 2-3 nappal. Szóval ha jól értem akkor ha ma 16 órakor szuper erős pozitív lett a tesztem, akkor ha ma este hétfőn és ketten együtt leszünk akkor az úgy szuper? Olvasom, hogy 2 naponta célszerű együtt lenni, de most nagyon félek, hogy pont elkerüljük így azt a bizonyos "órát".
Ha 3 napig minden nap együtt leszünk az nem ront a helyzeten?
Köszönöm a választ!
A pozitív ovu teszt után 12-36 órával reped a tüsző.
Én azt ajánlanám, hogy ma, holnap és holnapután legyetek együtt. Négy hónap még semmi, szóval nem hinném, hogy törődni kell a kétnaponta szexxel.
Mi is detto. :) Tegnap előtt és tegnap volt pozi, mind a kettő nap együtt voltunk este.Ma gondolom már negatív lesz, de ma nem is tudunk már együtt lenni. Nagyon bizakodom most. :)
Mivel 24 naposak a ciklusaim, most a 14. napon volt az ovu, szóval szerintem most 26 vagy 28 napos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!