Ha halványul az ovulációs teszt, akkor biiztos, hogy már volt ovuláció?
Mindkét dolog lehetséges. Viszont elég későn kezdtél neki, én a 9. naptól kezdtem, aznap volt egy erőssége, másnap halványabb volt kicsivel, majd még halványabb... aztán a következő nap kicsit erősebb (12. nap), majd 13. napon full pozitív lett, 14. nap hajnalán összebújtunk, akkor jött össze a baba. Még maradt pár tesztem, kíváncsiságból néztem aztán is, lassan halványodott el 3 nap alatt.
Amennyiben most elkerülted, vagyis holnap még halványabb lenne, a következő hónapban korábban kezd el nézni, és szigorúan délután- este fele minden nap ugyanakkor, előtte pár órával ne igyál és ne pisilj már, akkor ad értékelhető eredményt. Drukk!
Köszi! Sajnos fastest-ről rendeltem és a 13. Napon jöttek meg :( 28 naposak a ciklusaim így bíztam benne hogy a 13. Nap körül lesz pozitív. Most ezt a ciklust végig akarom tesztelni. Nem tudom lesz e értelme, de a 8 hónap alatt egyszer sem találkoztam
Pozitiv ovu teszttel :( sok viklust úgy teszteltem végig hogy az első és az utolsó hét kivételével minden nap :(
Nem biztos h volt. Nekem + lett minden honapban szepen, majd negativ. Ez volt 10honapon át. Még se volt peteérésem.. sem repedés se semmi.
Nagyon picire nottek a tuszoim aztan elsorvadtak.
Az LH teszt csak lh csúcsot mutat. Nem lehetsz biztos semmiben tőle
22. Napnál tartok és ma látott a doki egy 10 mm-es tüszőt és 10 mm-es nyálkahártyát. Ezt nagyon kicsinyellem (tüsző) és a 22. Napon szerintem már nem kéne a petefészekben lennie. Vagy rosszul tudom? :(
28 napos a ciklusom mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!