Akarhanyszor teszteltem mar, kb minden 2. Teszten van idon belul halvany pozitiv, megse vagyok soha terhes. Mitol lehet ez szerintetek?
Olvastam hogy van olyan ciszta amitol a tesztek pozitivak lehetnek, viszont orvos nem talalt.
Milyen mas okok lehetnek?
2x tortent hogy egymas utan 3 Egyre erosodo pozitiv teszteket csinaltam akkor el is mentem orvoshoz, elsonel az orvos nem latott semmit a masodik alkalommal latott uh-n egy fekete foltot azt mondta menjek vissza, mire visszamentem mar nem latta.
Ezeken kivul amikor csinaltam tesztet nagyobb aranyba halvany pozitivak viszont amikor megismeteltem par nap mulva nem erosodott es a mensim is megjott igy egy ido utan nem is foglalkoztam ezekkel a tesztekkel hisz ez evek ota igyvan.
Viszont most ahogy itt olvasgattam gondoltam felteszem a kerdest hatha van valaki akivel hasonlo tortenik.
Tudom, kikene vizsgaltatnom rendesen. Tervezem is hogyha hazamegyek( kulfoldon elek) de evek ota nem voltam, igy pedig mindig csak tolodik.
Elore is koszonom a valaszokat.
Azt kivizsgálás tudná kideríteni, hogy álad ez mitől van. De létezik ún. kémiai terhesség is, amikor megtörténik a sikeres megermékenyítés, sőt, a beágyazódás is elkezdődik, de az már nem megy végbe sikeresen, így valamennyi HCG elkezd termelődni (halvány pozitív és nem, vagy csak rövid ideig erősödő tesztek), de aztán a rendes időben vagy nem sokkal utána mégis megjön a vérzés és kiürül a megtermékenyített, beágyazódni sikeresen nem tudó petesejt.
Én kétszer jártam így, korán teszteltem, mert sárgatest-elégtelenség miatt mihamarabb el kellett volna kezdeni a progeszteron-pótlást, amint megtudom, hogy terhes vagyok. aztán a tesztek nem erősödtek, vagy még tovább halványodtak, és meg is jött a vérzés pár nap múlva. rvos az egyik esetben látott valamit, ill. a méhszájlelet alapján is terhességet gyanított, a második esetben semmit.
Koszonom a valaszodat.
Gondoltam enis amikor pl erosodtek a tesztek hogy kemiai terhedseg volt, viszont olyan valoszinutlennek gondolnam hogy ennyire surun ez tortenik es megszakad. Bar ugye semmisem lehetetlen.
Nem lehet, hogy szimplán csak beleképzeled azt a halvány pozitívat?
Az oldalra rendszeresen raknak fel képeket tesztekről, amik totál negatívak, de mindig akad legalább 2-3 olyan ember, aki érdekes módon csak lát rajta valamit...
Jaj már, ezt úgy szeretem, h "beképzeled"- hagyjuk már. Nem képzelet hatására lesz pozitív egy teszt.
Kérdező, szerintem erősítsd meg a méhed, mert ha vékony a méhnyàlkahártya sajnos nem tud megkapaszkodni rendesen a pete. Progreszteron segít/segíthet - orvossal konzultálj!
"Jaj már, ezt úgy szeretem, h "beképzeled"- hagyjuk már. Nem képzelet hatására lesz pozitív egy teszt. "
Hát ennek ellenére valahogy rendszeres látom, hogy totál negatív tesztekre is rámondják, hogy "de én látom".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!