6 hetes terhes vagyok. Akárhányszor megyek dokihoz, bármilyen céllal stresszelek. Már kezd nagyon rosszá válni. Hogyan javíthatnék a helyzeten?
Hát akkor kezet foghatnánk.Én így csináltam végig a terhességet, sajnos.Tiszta para voltam, főleg a 12.héttől.Igaz nekem volt két vetélésem, és ez is közrejátszott.Már a védőnöhöz is idegbe mentem.Nem tudtam vele mit kezdeni.Sajna a végére felment a vérnyomásom is, lehet ez is közrejátszott, nem tudom.
Minden vizsgálat előtt tiszta ideges voltam, féltem hogy mi lesz az eredmény, de mondjuk elég volt a puszta tény hogy már megint dokihoz kell menni.
És most már örülök hogy nem kell menni:-)
Emiatt jelenleg azt is megkérdőjelezem hogy lesz e másik baba.De lehet legközelebb ahogy egy előttem válaszoló is írta, szakembert veszek igénybe, mert ez tényleg valamiféle fóbia, fehéköppenyszindróma, ilyesmi.
Mesélj nálad miben nyilvánul meg, előtte is volt e?Hátha ez is segít hogy kibeszéled kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!