Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi volt a legelső jele annak,...

Silvye91 kérdése:

Mi volt a legelső jele annak, hogy babát vársz?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.

#babavárás, jelek
2020. aug. 24. 10:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A legelső jel az volt, hogy fájt a méhem környéke szex közben, utána meg 3 hétig menstruáció szerű fájdalmaim voltak. Ekkor még nem tudtam, hogy baba van a dologban, még akkor sem esett le, amikor 1 hete késett, nagyon meg voltam lepődve a pozitív teszten. Később másoktól is hallottam ilyen jellegű fájdalomról, volt olyan, aki ebből tudta, hogy újra terhes lett.
2020. aug. 24. 11:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Kimaradt menstruàciò. De ìgy jobban belegondolva a szokàsosnàl tovàbb, kb. 1 hètig volt mindjàrt megjön èrzèsem.
2020. aug. 24. 11:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Első terhesség, kimaradt mensi volt az első tünet. Illetve utólag belegondolva, hogy nem voltak pms tüneteim. Sajnos ez miatt csak későn tűnt fel, hogy jé nincs mensi, mert már előtte egy héttel minden bajom volt ebből tudtam, hogy jön a havi. Aztán terhesen ez totál kimaradt.

Második terhességnél már 5 nappal nem várt előtt rosszul voltam a boltban, mindennek rossz illata/szaga volt, ekkor inkább azt hittem, csak szimplán vacakul vagyok, mert nem szoktam sokat inni és, ha még annál is kevesebb sikerül rosszul leszek.

Másnap viszont egyértelmű lett, ebéd után megszédültem, de olyan elsötétül minden kategóriában. Na meg furán feszült a hasam, nem a megszokott petefészek szúrka volt, hanem a mensis görcs ami nem terjed ki egész alhasra meg derékra, hanem csak úgy a méh környékén fájt. Halvány pozit teszteltem délután 11.dpo-n

2020. aug. 24. 11:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Farkaséhség.
2020. aug. 24. 11:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Az volt az első tünetem hogy késett a menszeszem. 1 hét késés után csináltam tesztet,ekkor még semmi furát nem éreztem. És eltelt még egy hét kb amikor kezdődtek a kellemetlen tünetek. Fáradékonyság,betegség érzés,émelygés,esetenként hányás. De ekkor már 6-7hetes voltam.
2020. aug. 24. 12:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Kimaradt vérzés, méh görcsök, szurkálások, amiket soha nem éreztem, extrém fáradtság, evés közben hányinger.
2020. aug. 24. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!