Silvye91 kérdése:
Mi volt a legelső jele annak, hogy babát vársz?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.#babavárás, jelek
2020. aug. 24. 10:15
4/16 anonim válasza:
Kimaradt a vérzés, de én kíváncsi voltam, előtte nap csinátam egy pozitív tesztet.
5/16 anonim válasza:
Nekem az első hónapban még volt egy 3 napos vérzésem uh nekem az el nem múló mell feszülés. Mire kimaradás volt, már tudtam
6/16 anonim válasza:
A kimaradt vérzéssel együtt, szagérzékenység.
Rosszul lettem a kv illatától, meg a férjem munkaruhájától.
7/16 anonim válasza:
Mondjuk, hogy nem jön meg a havibajod. Az elég ok arra, hogy elkezdj gondolkodni, nincs-e benn a bohóc a fiókban.
8/16 anonim válasza:
Az elsőnél érzékeny lettem a szagokra, a kedvenc tusfürdőmtől felfordult a gyomrom, és fémes ízt éreztem a számban. De nem is gondoltam a terhességre.
A másodiknál 3 nappal az esedékes menstruáció előtt feszülni kezdett a mellem, mint mikor belövell a tej, és pár csepp folyt is.
9/16 anonim válasza:
Hashúzódás, olyan, amit még soha nem éreztem. Amúgy se jött meg, de ezt a napja előtt 1 nappal már éreztem. Aznap délután pozitív is lett a teszt.
10/16 anonim válasza:
Fémes ízt éreztem a szamban.
A menzeszem meg... Mensi előtt 1 héttel volt 1 2 pötty vér betudtam annak h menstrualtam (sosem volt rendszeres), aztán a következő is kimaradt, és 1x volt reggeli rosszulletem,gondoltam biztos rosszat ettem mert 1x sem volt ilyen. Aztán szülessel álmodtam mire észbe kaptam h hoppá lehet baba van. Rohantam is tesztert ami pozitív lett. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!