A helyzet az, hogy a párommal a legelső pillanattól nem védekeztünk, de mindig vigyáz. 19 éves vagyok, van már egy 1 éves kislányom. Most viszont három napja barnás folyásom van, lehetek terhes?
A helyzet az, hogy a párommal legelső pillanattól nem védekezünk, de mindig vigyáz. 19 éves vagyok, van már egy 1 éves kislányom. Most viszont három napja barnás folyásom van. Lehetek terhes?
De vigyázott. Innen jön a kérdés, hogy nem tudom mitől lehetett az a folyás? Egy hét múlva kellene megjönnie a menstruációmnak. Szerintetek várjak, hogy beteg leszek-e, vagy vegyek tesztet? Esetleg semmi ok az aggodalomra, hogy mégis teherbe estem? Előre is köszönöm a válaszotokat!
Szóval. Ha nem védekeztél, lehetsz terhes. Akkor is, ha nem élvezett beléd!
Vigyázás az nem védekezés..
Lehetsz terhes.
A barna folyás nem terhességi tünet.
Nem kell érezned semmit, ahhoz, hogy fertőzésed legyen.
A menstruáció nem betegség, hanem egészségesség jele.. 3. Olvasatra esett le mire gondolsz.
Helyesírás miatt jelentettem a kérdést, szinte olvashatatlan.
Ha késik a menstruációd. És a menstruáció tényleg nem betegség, ezt a megfogalmazást rühellem.
Ha nem szeretnétek még újabb gyereket, akkor védekezzetek rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!