Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lehetek? Marcius 27-en...

Terhes lehetek? Marcius 27-en jott meg utoljara.4-5 napig szokott tartani. Akkor a Nem vart elso napjan egyutt voltam a parommal es nem vedekeztunk.

Figyelt kérdés
Azóta ket hete bevan duzzadva a mellem, faj, szúr, belenyilal a fajdalom. Egyszer beduzzad hirtelen, aztan ossze megy. 2 nappal ezelott vagy 3 napon keresztul iszonyatosan szúrt, fajt a hasam, még ejjel is. Kicsit ijeszto volt.. Tegnap csak gorcsolt picit. Jovohet keddre varom a kovetkezo menszit (25-en) 28 naposak a ciklusaim. Elofordulhat, hogy baba? Teszteltem tegnap, de negativ volt. 2 hete allandoan bepirosodik az arcom, de a vernyomasom oke.. Van esely a babara? Kinek milyen tunetei voltak az elejen???

2017. ápr. 22. 11:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Jaaa.. Meg allandoan pisilnem kell. Koldok alatt szúr, valamikor petefeszkemnel, ossze vissza...
2017. ápr. 22. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes szerintem.
2017. ápr. 22. 11:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Hasonló tunetek valakinek?
2017. ápr. 22. 13:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezek premens ES koraterhes tunetek is lehetnek. Tesztelj inkabb.
2017. ápr. 24. 14:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Holnap kell megjonnie. Gorcsolok, de a mellem meg mindig erzekeny, duzzadt.
2017. ápr. 24. 18:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom szeretnél e babát vagy sem, de ezek szerintem nem terhességre utaló jelek, én most babát várok és a mellem egészen máshogyan fájt mint mikor meg szokott jönni, ezen kívül semmilyen más tünetem nem volt, 1 hete hányingerrel küzdök reggelente és a cicijeim is 1 hete megduzzadtak és nőttek elég látványosan pedig alapból sem volt méret problémám vele. Mindannyian másak vagyunk de nekem akik a környezetmben voltak senkinél nem volt ilyesmi terhességi tünet, mint amit le írtál. Nekem a kimaradás után 3 nappal már olyan erős tesztem volt reggel és délután is hogy majd nem le ugrott a két csík. Szerintem várd meg a nem várt napját és utána 1-2 napot ha továbbra sem jön meg aztán tesztelj.
2017. ápr. 25. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!