Diétások! Ezeket ehetem:rántotthús, rántott sajt, étcsoki, levesek, lepény?
Miért kéne diétázni, ha állapotos vagy????
egyébként a rántott húst, bő olajban kell sütni...
A terhesség alatt egyébként is fennáll a székrekedés, az étcsoki csak rátesz egy lapáttal, mert az hasfogó!!
Nem kell diétázni, egyél ami jólesik, sok gyümölcsöt zöldséget, igyál sok vizet(mentes), és élvezd, hogy nő a pocak a babáddal együtt!!
A kérdező nem terhes, hanem pcos, azaz inzulin anyagcsere problémája van.
A pco-szindroma.hu-n, az életmód rovatban találsz diétás tanácsokat. illetve a GI diéta is jó nekünk.
A rántott húsokkal, sajttal a panír a gond, mivel nagyon magas a szénhidrát tartalma. Fehér liszt helyett teljes kiőrlésű javasolt. Ha fogynod kell sajtokból a soványabbak. Én a leveseket, főzelékeket is tk. liszttel sűrítem.
Reggelire nem szabad gyors ch-t enni: gyümölcsök, joghurt, kefír. Ezeket egyébként is tanácsos lassú ch-kal kombinálni. Fontos, hogy reggelire 30g ch-nál többet nem szabad, illetve 3 óránként enni kell, ha éhes vagy, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!