A rántott sajt rizzsel, vagy a vékonytésztás tenger gyümölcseis pizza hízlal jobban?
Hát akkor mindannyian ostobák vagytok! Nincs olyan hogy hízlaló kaja. Csoki sem hízlal és az alma is hízlal. Minden a mennyiségen függ hogy miből mennyit eszel.
A másik hogy rántottsajtot és rántottsajtot sem lehet összehasonlítani,mivel mindenhol máshogyan készítik.
Pedig hidd el az is lényeges,az sem mindegy hány gramm a sajt. Mennyi olajban sült,mekkora a pizza. Gondolkozz egy kicsit és rájössz milyen hülyeséget kérdeztél!
Szerinted miért nem válaszolt még senki? Elmondom neked hogy azért mert ezt nem lehet megválaszolni mennyiségi és minőségi adatok nélkül!
Csinálok én neked 500kalóriás tenger gyümölcsös pizzát,de ugyan azt megtudom csinálni 2000kalóriával is, ugyan ez vonatkozik a rántott sajtos rizsre is.
Az ebédnyi meg nem mértékegység -.-" egy 100kilós ember ebédje vagy egy 40kilós anorexé... Persze most csak a végleteket írtam hogy észleld a különbséget.
De be ne írd hogy egy normál emberé vagy megadod a kilódat mert falramászok XD
az "ebédnyi" is lehet mértékegység, mert nyilván arra vonatkozik a kérdés h ugyanaz az ember melyiket egye inkább... mind1, köszi a válaszokat!
És még annyit, h azért mert nem foglalkoztam soha fogyókúrával, nem feltétlen vagyok ostoba, nekem más tartozik a műveltségbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!