2 szelet rántott hús, saláta (paradicsom, paprika, uborka, kevés sajt van benne) petrezselymes krumpli sok, REGGELIRE?
Szia!
Sztem igen nagyon sok
Én ennyit reggelire eszek
A kérdező is azt írta...
De amúgy miért eszel rántott húst meg petrezselymes krumplit reggelire? Az nem is reggeli... Én ebédre szoktam ilyesmit.
Egész nap nem eszel semmit, hogy ilyen éhes vagy? Én ebédre szoktam hasonlót enni, meg nagy ritkán vacsorára, de teljesen más elosztásban.
Én nem bírok megenni egy egész csirkecombot, így csak az alsó vagy csak a felső számít egynek, hozzá pici krumpli, pici saláta. Ezt ebédre. (de van mikor csak az egyik, vagy krumpli vagy saláta, mert nem tudok olyan sokat enni)
Vacsorára 1 hús kis salátával.
Egyél többször kevesebbet, mert különben nem fogsz fogyni (ha ez a cél) S valaki amúgy is mondani fogja, hogy a panír az kenyérből van, s már eleve nem fogyókúrás. De erre én azt szoktam mondani, hogy mivel kenyeret nem eszem, ennyi liszt és morzsa belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!