Rakott krumpli így? És ehhez milyen saláta illik vagy csak savanyúság?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy krumpli, disznóhusi, gomba, vöröshagyma és besamell, így fogom elkészíteni.2011. márc. 23. 09:52
1/27 A kérdező kommentje:
Elég laktató? Elég utána egy desszert(pl. sportszelet)? Ebédre vagy vacsira szeretném vendégeknek.
2011. márc. 23. 09:52
2/27 anonim válasza:
paradicsom és fejessaláta
kovászos, csemegeuborka, gyöngyhagyma, céklasaláta, csalamádé, savanyú káposzta
3/27 anonim válasza:
előző vagyok
szerintem inkább piskótát, vagy almás pitét csinálj hosszú, az jobban megy hozzá, legalábbis szerintem
4/27 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem nagyon tudok sütni, nem is sütöttem még életemben, ezért olyasmi kéne amit nem kell sütni.
Meg a sütőm is elég gáz egyébként...
2011. márc. 23. 09:58
5/27 A kérdező kommentje:
Más ötlet a rakott krumpliba?Vagy így jó lesz?
2011. márc. 23. 09:58
6/27 anonim válasza:
összefutott a nyál a számban.nekem van egy csomó sütés nélküli desszertreceptem,elküldjem e-mail-ben?
7/27 A kérdező kommentje:
Úh,igen, nagyon megköszönném:))) Aranyos vagy!Köszi:)
2011. márc. 23. 10:03
8/27 anonim válasza:
akkor küldök egy privit,és küld el nekem az e-mail címed...:D
10/27 anonim válasza:
és ha csinálnál egy kókuszgolyót, vagy raffaello golyót?
az is könnyen megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!