Rakott krumpli így? És ehhez milyen saláta illik vagy csak savanyúság?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy krumpli, disznóhusi, gomba, vöröshagyma és besamell, így fogom elkészíteni.2011. márc. 23. 09:52
11/27 A kérdező kommentje:
Elküldtem, köszi:)
2011. márc. 23. 10:29
12/27 A kérdező kommentje:
Múlt héten volt kókuszgolyó, raffaello nekem sose keményedik meg, az mitől lehet???
2011. márc. 23. 10:30
13/27 anonim válasza:
Jónapot Nagyon jól hangzik a kaja. Lehet én is megcsinálom, éhes lettem :D .eltudnátok küldeni nekem is azt a csómó receptet??? Köszönöm előre is .
14/27 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mi az a besamell, de ha ezt leszámítom, akkor ez az, amit nálunk muszakának hívnak. Csak még a tejföl hiányzik a tetejére. Mi nem eszünk hozzá köretet.
15/27 A kérdező kommentje:
A muszakában darált hús van, meg padlizsán,meg paradicsom, nálunk legalábbis:)De azt is imádom:)
2011. márc. 23. 11:10
16/27 A kérdező kommentje:
Még nem kaptam meg a recepteket,de ha elküldöd az e-mail címed miután megkaptam szívesen elküldöm.
2011. márc. 23. 11:10
17/27 anonim válasza:
Én amiket teszek bele:Főtt tojás,főtt krumpli,tejföl,kolbi,zsirjára sült szalonna,sajtszósz,tetejére reszelt sajt.Legalább szaftos és finom,nem szeretem a klasszikus száraz rakott kumpit.Amúgy én is hallottam hogy jo még hozzá a hagyma is.
Csinálj egy kókuszgolyot ha nem tudsz sütni.
18/27 anonim válasza:
Esetleg még feldobhatod baconszalonnával. Én is hasonlóan csinálom a rakott krumplit, mert a férjem nem eszi meg a tojást. És a sajtot se felejtsd el a tetejéről! Ez lehet füstölt is!
19/27 anonim válasza:
Elküldtem a recepteket,csak közben dolgozom :D:D:D
20/27 A kérdező kommentje:
Énis dolgozom közben:DD Köszönöm szépen és jó munkát:)))
A reszelt sajtot mikor tegyem rá,h ne égjen meg??
2011. márc. 23. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!