Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki várja még a pozitív terhess...

Ki várja még a pozitív terhességi tesztet?

Figyelt kérdés
Mivel valószínűleg sokan várjuk a kis bébinket, a pozitív tesztetek, arra gondoltam, hogy a topik alatt összegyűlhetnénk azokkal akik hasonló helyzetben vannak. Beszélgessünk, ismerjük meg egymást és bíztassuk egymást egészen addig amíg mindenkinek sikerül teherbeesnie. 😊 Remélem csatlakoztok többen és mihamarabb babásodunk!

2020. aug. 18. 19:29
 141/170 A kérdező kommentje:
Szerintetek milyen alapvizsgálatokat kéne megcsinaltatnom? Ugyanis sajnos még is jött.. Szeretnék belevagni a vizsgálatokba
2020. dec. 10. 11:11
 142/170 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anno azt mondta a doki, hogy a pasi spermavizsgálatával kell kezdeni, mert az a legkevésbé invazív, az a legegyszerűbb, és csak egy kis minta kell hozzá. Utána lehet a nőt viszgálni, ultrahang, átjárhatóság, hormonok, mindenféle ezmegaz, de ezeket a dokiddal kell megbeszélni.
2020. dec. 10. 11:19
 143/170 anonim ***** válasza:
Nekünk sem jött még össze azóta. Ami először volt nekem UH, aztán 3.napi és 21.napi hormon vérvétel és egy 3 pontos inzulin terhelés(itt meg is akadtunk). A következő lesz nálunk a spermavizsgálat. Ha minden rendben van utána a fájdalmasabb dolgok, viszont ahhoz majd speciális központba kell mennünk.
2020. dec. 10. 16:58
 144/170 anonim ***** válasza:
100%
Én is a férj vizsgálatára szavazok. A mi történtünk.2.5 ev alatt nekem az összes vizsgálat megvolt ami kelet . Mindnek tökéletes volt. És végen ment a férjen. Kiderült ballá van a baj. Aztán végül úgy döntöttük hogy most megállunk feladjuk. Részben mért igazából lehetetlen kórházakba bejutni ilyennel és magán orvosira meg már elköltöttünk egy vagyont elfáradtunk lelkileg is. És lám... ma pozitívat teszteltem.....
2020. dec. 10. 22:09
 145/170 A kérdező kommentje:
Igen a férjemnek már van időpontja viszont én is lépni szeretnék az ügy érdekében.. Fiatalok vagyunk.. Komolyan nem gondoltam volna hogy majd ilyen nehezen megy és küzdenünk kell a babáért
2020. dec. 11. 01:27
 146/170 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Vasárnap volt ovum. 24-re nem várom! Izgul még valaki rajtam kívül?
2020. dec. 16. 10:11
 147/170 anonim ***** válasza:
Az en nem vartam ma jott meg:(( a kovetkezo mar atcsuszik januarra. Remelem 2021ben szerencsesebb leszek:D! Most mar nem is azt momdom, hogy uj honap uj remeny, hanem Uj Ev uj remeny:)!
2020. dec. 16. 10:27
 148/170 anonim ***** válasza:
Es a mehpempo is ma erkezett meg, ma kezdem:)!
2020. dec. 16. 10:28
 149/170 anonim ***** válasza:
140-es vagyok, pozitív :) :) januárban megyek dokihoz, most elvileg kb. 6. hétben vagyok.
2020. dec. 16. 11:45
 150/170 anonim ***** válasza:
100%
Szia az en tortenenetem röviden:2, 5 alatt annyit szenvedtem mint a kutya. A végére mindnek viszgaltot megcsináltattunk amit kell nekem. Legutolsó megoldaskent a férjem is elment. És neki volt baja. Ez volt 11. Hóban. És lass csodát tegnap pozitivat tiszteltem. Nekem halistennek így alakult.... de en mindnekinek azt ajánlom ezek után hogy a ferj kivizsgálása legyen meg.
2020. dec. 16. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!