Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki várja még a pozitív terhess...

Ki várja még a pozitív terhességi tesztet?

Figyelt kérdés
Mivel valószínűleg sokan várjuk a kis bébinket, a pozitív tesztetek, arra gondoltam, hogy a topik alatt összegyűlhetnénk azokkal akik hasonló helyzetben vannak. Beszélgessünk, ismerjük meg egymást és bíztassuk egymást egészen addig amíg mindenkinek sikerül teherbeesnie. 😊 Remélem csatlakoztok többen és mihamarabb babásodunk!

2020. aug. 18. 19:29
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/170 anonim ***** válasza:
Sziasztok, 5os vagyok :D ha minden igaz tegnap volt az ovum. Most elkezdem a teszteket használni és a homerozest is (bár az enyhe alvaszavarommal ez csak egy hobbi, nem mindig sikerül jó időben vagy megfelelő mennyiségű alvás után mérni). Tegnap előtt és azelőtt volt pozi az ovu teszt, tegnap meg ma már full negatív volt, remélem jó időben voltunk együtt (igazából mindkettő nap, azóta nem 😂). Gratula a pozisoknak 🤗
2020. szept. 6. 17:25
 102/170 anonim ***** válasza:
Szia 99es...meg nem teszteltem ujját mert holnap vagyis 7en kellene amit nem varik megjonnie....majd szerda körül csinàlok egy tesztet....remélem erősebb lesz már...tüneteim...extra fàradsag mell duzzadàsa ...ami kicsit aggaszt hogy nagyon fàj a derekam és a hasam...görcsöl...még néha nagyon durvàn szúr a petefészek ..hőhullàmok...de amúgy jól vagyok...szorítok minden babàra vàgyonak...nekünk ez volt az első hónap...nem hőmérőztem stb...természetre bíztam...és úgy làtszik legalább is remélem hogy sikerült😁
2020. szept. 6. 19:07
 103/170 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok csatlakoznék én is hozzátok :)

5hónapja próbálkozunk a második gyerkőccel,de még várat magára.

Volt már kémiai terhességem is és volt aki 4 hetesen elment,nagyon nem akar megmaradni sajnos,így szeretnénk ha már megmaradna egy :(

Nemrég volt ovum,elötte is együtt voltunk,aznap is és utána is,már nem élem bele magam,nem figyelgetem a napokat,a tüneteket,mert csak rosszabb.

18-án van a nemvárt,remélem,hogy nem jön meg és baba lesz,lányom már nagyon várja a kistesót. :)

Mindenkinek drukkolok,akinek még nem jött össze,akinek meg összejött és pozi lett a tesztje gratulálok és boldog babavárást kívánok.

Szoritok mindenkinek!🤞

2020. szept. 6. 21:27
 104/170 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én is csatlakozom. 31 éves vagyok, 1 éve próbálkozunk babával, márciusban terhes lettem de sajnos a 8.heten nem volt szívhang így műtét lett a vége. Utána várni kellett 2 hónapot és most van a 3. Hónap hogy már lehet próbálkozni. Pénteken kéne megjönnie. Eddig minden hónapban beképzeltem hogy tuti terhes vagyok, most is reménykedem de eddig sajnos mindig csalódás volt.
2020. szept. 7. 08:20
 105/170 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Csatlakozom én is. Első próbálkozós hónapunk már van egy gyermekem.22.ére nem várom.Nem vagyunk rá görcsölve nem hőmérőzök illetve nem ovu tesztelek. Elvileg holnap lenne ovum ma nagyon szurkál a jobb petefészkem. Ma már tettem fel kérdést amihez írták hogy lehet fel fáztam hát nagyon bízok benne hogy most életembe elösször az ovut érzem és nem felfázás. Ti mikorra nem várjátok?
2020. szept. 7. 13:32
 106/170 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Csatlakoznék én is :) mi csak most kezdjük a ketteske projektet, még holnapig szedem a fogamzásgátlót, aztán 1 hónap szünet, és belecsapunk a lecsóba. A kislányunk azonnal összejött, most egy éves, igazi kis ördögfióka, szóval kíváncsian várom a jövőt :D folsavat fogok szedni, azt szedtem a lányomnál is, mert a terhesvitaminoktól olyan rosszul voltam, hogy azt leírni nem lehet.

<Tocsi>

2020. szept. 7. 14:31
 107/170 toegaao ***** válasza:
Sziasztok, ki hogy áll, mikor teszteltek?
2020. szept. 18. 12:37
 108/170 anonim ***** válasza:
105ös vagyok..22.ére nem várom. Pár napja szurkálgat a hasam ami rám nem jellemző mert menstruáció előtt egy nappal szokott görcsölni de ez nem olyan ez inkább szurkálás bele nyilalás..meg nagyon nagy az étvágyam ez se szokott lenni..hétfőn vagy kedden tesztelek.
2020. szept. 18. 13:26
 109/170 anonim ***** válasza:

12-es vagyok. Mára nem várom. 5-én volt ovum, remélem teljesen helyreállt a ciklusom a fogamzásgátló után.

Tünetem nincs viszont a párom szerint kicsit megváltozott az illatom odalent kb. 2 hete.

Vasárnap vagy hétfőn tesztelek ha addig nem jön meg. 🙏😉

107-es te mikor tesztelsz?

2020. szept. 18. 13:33
 110/170 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én nagyon el keseredtem. Még nem volt ovum, már a ciklusom 21. Napján járok már megint. Fél éve ez van. Ha szerencsém van, a 21-23. Napon érzem, hogy ovulálok, de nem tud megfoganni a baba, mert 11, 12 napra rá megjön. Ha érzem. De sokszor nem is érzem. Megint lesz tuti egy 35 napos ciklusom. Már 3 hete egyébként iszom az inoflonikot, abban bíztam, bízom, de igazából eddig semmi de semmi változás, tapasztalás nincs.

Ildi

2020. szept. 18. 13:40
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!