Ki várja még a pozitív terhességi tesztet?
Sziasztok csatlakoznék én is hozzátok :)
5hónapja próbálkozunk a második gyerkőccel,de még várat magára.
Volt már kémiai terhességem is és volt aki 4 hetesen elment,nagyon nem akar megmaradni sajnos,így szeretnénk ha már megmaradna egy :(
Nemrég volt ovum,elötte is együtt voltunk,aznap is és utána is,már nem élem bele magam,nem figyelgetem a napokat,a tüneteket,mert csak rosszabb.
18-án van a nemvárt,remélem,hogy nem jön meg és baba lesz,lányom már nagyon várja a kistesót. :)
Mindenkinek drukkolok,akinek még nem jött össze,akinek meg összejött és pozi lett a tesztje gratulálok és boldog babavárást kívánok.
Szoritok mindenkinek!🤞
Sziasztok! Csatlakoznék én is :) mi csak most kezdjük a ketteske projektet, még holnapig szedem a fogamzásgátlót, aztán 1 hónap szünet, és belecsapunk a lecsóba. A kislányunk azonnal összejött, most egy éves, igazi kis ördögfióka, szóval kíváncsian várom a jövőt :D folsavat fogok szedni, azt szedtem a lányomnál is, mert a terhesvitaminoktól olyan rosszul voltam, hogy azt leírni nem lehet.
<Tocsi>
12-es vagyok. Mára nem várom. 5-én volt ovum, remélem teljesen helyreállt a ciklusom a fogamzásgátló után.
Tünetem nincs viszont a párom szerint kicsit megváltozott az illatom odalent kb. 2 hete.
Vasárnap vagy hétfőn tesztelek ha addig nem jön meg. 🙏😉
107-es te mikor tesztelsz?
Sziasztok! Én nagyon el keseredtem. Még nem volt ovum, már a ciklusom 21. Napján járok már megint. Fél éve ez van. Ha szerencsém van, a 21-23. Napon érzem, hogy ovulálok, de nem tud megfoganni a baba, mert 11, 12 napra rá megjön. Ha érzem. De sokszor nem is érzem. Megint lesz tuti egy 35 napos ciklusom. Már 3 hete egyébként iszom az inoflonikot, abban bíztam, bízom, de igazából eddig semmi de semmi változás, tapasztalás nincs.
Ildi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!