Ki várja még a pozitív terhességi tesztet?
Figyelt kérdés
Mivel valószínűleg sokan várjuk a kis bébinket, a pozitív tesztetek, arra gondoltam, hogy a topik alatt összegyűlhetnénk azokkal akik hasonló helyzetben vannak. Beszélgessünk, ismerjük meg egymást és bíztassuk egymást egészen addig amíg mindenkinek sikerül teherbeesnie. 😊 Remélem csatlakoztok többen és mihamarabb babásodunk!2020. aug. 18. 19:29
121/170 anonim válasza:
104es vagyok.
Nálunk nehezen kezdődött a terhesség sajnos,de a babócával eddig minden rendben.
Jövőhét szerdán megyek genetikai ultrahangra,akkor majd kiderül,hogy még mindig rendben van.
Kérdező sajnálom hogy nem jött még össze,drukkolok hogy sikerüljön.
12es nagyon sajnálom hogy elvesztetted a babát,remélem minél hamarabb sikerül nektek is :)
Ildi drukkolok hogy sikerüljön.
122/170 anonim válasza:
Sziasztok. Hát, így a 43. Napra megjött. Már megint. 😒
Ildi voltam. Karácsonyra nem várom a következőt.
123/170 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom..
Szurkolok mindenkinek csajok!
2020. nov. 15. 22:27
124/170 anonim válasza:
2. Válaszoló vagyok. Nekünk sem jött meg össze ☹️
125/170 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Valakinek azóta valami jó hír? Én holnaputánra nem várom. Ha most sem jön össze elkezdek méhpempőr szedni, sok jót hallottam, olvastam róla, hátha.
2020. dec. 9. 21:40
126/170 anonim válasza:
Mi is tobb honapja probalkozunk mar, en egy het mulvara nem varom, szoval a beagyazodasnak a napokban kell megtortennie:). (Konkretan ma elkezdodnie) Remelem igy is lesz:)!
127/170 anonim válasza:
128/170 anonim válasza:
Utolsó! Mikor lenne esedékes a mensi? Ez milyen márkájú teszt?
129/170 anonim válasza:
128as vagyok! Csak amiatt kérdeztem mert nekem vasárnap kell hogy megjöjjön és a ma reggeli nekem így néz ki, de nem tudom, hogy ez most szellemcsík vagy mi?
130/170 anonim válasza:
One step teszt az enyém. Ma (nem) kellene megjönnie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!