Mivel valószínűleg sokan várjuk a kis bébinket, a pozitív tesztetek, arra gondoltam, hogy a topik alatt összegyűlhetnénk azokkal akik hasonló helyzetben vannak. Beszélgessünk, ismerjük meg egymást és bíztassuk egymást egészen addig amíg mindenkinek sikerül teherbeesnie. 😊 Remélem csatlakoztok többen és mihamarabb babásodunk!
Élőben picit erősebb csak én már nem merek a szememnek sem hinni😂. Remélem minden rendben lesz velünk. Én is szorítok érted/értetek!😘
2020. dec. 10. 06:15
134/170 anonim válasza:
Köszii🥰🥰 mióta próbálkoztok?
2020. dec. 10. 06:41
135/170 anonim válasza:
2,5 éve. Tavaly ilyenkor pont sikerült csak sajnos méhenkívüli volt. Petevezetékkel együtt eltávolításra került.😔 sok vizsgálaton vagyok már túl és nem mellékesen 38éves vagyok. Szóval nem egyszerű a helyzetünk. Mondják sokan h engedjem el, de az idő már fojtogat és emiatt nehéz. Remélem h hamarosan összejön a csodánk. Ti mióta?
2020. dec. 10. 06:46
136/170 anonim válasza:
Remélem mostmár minden rendben lesz veletek. Szivemből kivánom,hogy mostmár ne kelljen csalódnotok, és a legboldogabb szülők lehessetek🥰🥰
Nekünk az első hónap volt. Van már egy gyerekünk, reméljük hogy jön a kistesó🥰🥰
2020. dec. 10. 06:55
137/170 anonim válasza:
Ohhh akkor nektek nem lesz semmi gond! Köszönöm a jókívánságokat😘😘, egyszer összejön, tudom. Te is nagyon vigyázz magadra és azért írj , hogy mi van veled. Én is a legjobbakat kívánom neked!❤
Edina
2020. dec. 10. 07:00
138/170 anonim válasza:
129!!
Nem várt napján teszteltem ugyanúgy Facelle-vel, mint te. Olyan volt, mint a tiéd és pár órára rá megjött, nagyon-nagyon rosszul esett.
Szorítok, hogy veled ne ez legyen!
Azóta eldöntöttem, hogy csak és kizárólag akkor fogok tesztelni, amikor késik és én már a peteérésemet sem fogom figyelgetni.
Dia
2020. dec. 10. 09:10
139/170 anonim válasza:
Szia Dia! Nem élem bele magam én sem, mert láttam, hogy ennél a tesztnél van ilyen és mégis megjön. Igen tudom, hogy nyugiba kellene lenni, de olyan nehéz. 😔
2020. dec. 10. 09:17
140/170 anonim válasza:
Nekem vasárnapra (nem) kellett volna megjönnie. Eddig késik. Holnap tesztelek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!