Ez most pozitív teszt vagy negatív? Első baba lenne és sose csináltam még tesztet.4 napja késik ma lenne az utolsó nap. És 11. -én voltunk együtt a párommal védekezés nélkül.
Figyelt kérdés
#baba #gyerek #terhesség #teszt2020. márc. 31. 07:32
4/12 anonim válasza:
Pozitívnak tűnik, de elolvasod a tájekoztatót és ott is írja.
5/12 anonim válasza:
Bocsi de nem értem neked ezen mi nem egyértelmű :/
7/12 anonim válasza:
Nehéz meló lesz a gyereknevelés, ha egy ilyen egyértelmű tesztet sem sikerül önállóan értékelned...
8/12 anonim válasza:
Szerintem valaki megint csak gratuláltatni akar. Nem tudok más okot, miért nem tudja kisilabizálni a tesztet. Csak nincsenek barátai akik vele örüljenek ezért idegeneknek mutogatja.
9/12 anonim válasza:
Ha figyelmesen elovastad volna a tájékoztatót, nem kellene itt írogatnod. És az nem kifogás, hogy most csináltál először tesztet. Ordít róla, hogy pozitív.
10/12 anonim válasza:
Ennél nem lehetne ez a teszt pozitívabb szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!