Ki várja még a pozitív terhességi tesztet?
64-es nagyon drukkolok hogy ne legyen gond. Írj majd hogy mi volt.
Ildi szerintem még várj vagy 3 napot, a 8.nap véleményem szerint kicsit korai. Neked is drukkolok! 😊
(12-es voltam)
Sziasztok nekem sajnos megjott ma reggel.. Úgyhogy ez a hónap is kuka hiába voltunk együtt 2 naponta... "Kicsit" elszomorit ez az egész mar..
Többieknek továbbra is szurkolok hogy összejöjjön a baba!
Szia kérdező. Sajnálom, hogy megjött. :(
Én ma vagyok a 34. Napomon, de csak a 10. Dpon. Csináltam most egy tesztet, azonnal kijött extra halványan a második csík. Szoktam látni a teszteken száradási csíkot, de ennek színe van. Mindjárt rakok fel képet. Egyébként aki szoptatott az tudja, milyen a mellfeszülés amikor beindul a tejleadó reflex. Tegnap többször is így jártam, sőt, egyszer a gyerekem nem is szopott mikor így befeszült a mellem. Nem is lenne ez furcsa, ha még pici lenne a babám, de már másfél éves, ilyet nem éreztem már nagyon régen.
Ildi
Ez lenne. Tényleg halvány még. Holnap újra tesztelek. Csak tartson ki ha tényleg baba lenne, mivel a luteális fázisom csak 12 nap, reméljük elég ennyi idő, hogy rendesen megtapadjon.
Sziasztok. Jelentem, megjött. 😒
Mégha el is indult valami, esélye sincs megtapadni rendesen. 11 nap telt el csak az ovu óta.
Drukkolok a többieknek, utolsónak meg még egyszer gratulálok. :)
Ildi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!