Pozitív egy teszt ha 10 perc helyett 15 perc múlva lesz 2
csíkos?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Holnap után kezdődik az új ciklusom. Tervezzük a babát ezért izgatottan vagyunk ma. Napok óta húzódik a hasam alja és hullámokban hányingerem van. Nem tudtam tovább várni és ma csináltam egy tesztet dél körül de előtte 4 órán át nem ittam nem pisiltem . Peteérés után vagyok 12 nappal. Ez biztos :) a teszt clearblue ami rózsaszín végű . Nem jött ki rajta 2 csík időben , viszont 15 perc elteltével lett rajta egy második kék vastag csík halványan , de a láthatóan . A férjem is látja .
Én ha anno előbb észbe kapok hamarabb lehetett volna gyerekünk!
5 év sikertelenség után küldtek oda, 6 hónap múlva terhes lettem spontán.
2020. aug. 2. 15:58
144/153 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ☺️ Voltunk tavaly szeptemberben, volt sperma vizsgálat , ciklus monitorozás és átjárhatósági is. Hormonjaim rendben, van peteérésem is, kis fickók rendben, viszont ugye nekem egy petevezetőm van és az csak részben át járható . Kaptunk időt év elejéig hátha addig össze jön az átjárhatósági után . Mikor kezdtük volna akkor pedig nem indítottak a vírus miatt kezelést . Szóval most a úgy döntöttünk , hogy ha vége a nyaralási időszaknak akkor elkezdjük ősszel , mert már lehet itt is lombikozni. Ha esetleg az alacsony hő miatt gondold akkor az azért van mert ovulációs karkötőt használok ami egész este meri a bőr hőmérsékletet , a pulzust, az alvási időt és a légzési frekvenciát . Ovu tesztem a 12. 13 napon szép pozitív volt, utána negatív . Sajnos pont ovu környékén meg voltam fázva így nem tettem fel a mérőt mert teljesen be kavart volna a mérésbe a hőemelkedésem. 😕 nektek gratulálok a gyerkőchöz ☺️ Bízom benne nekünk is hamar össze hozzák a meddőségin 😊
2020. aug. 2. 16:44
145/153 anonim válasza:
Szia Kérdező! Mi újság, van fejlemény? :)
2020. szept. 27. 06:49
146/153 anonim válasza:
Kérdező, ha látsz még minket, írj, páran azóta is szurkolunk neked. :)
2020. okt. 15. 20:15
147/153 A kérdező kommentje:
Sziasztok ne haragudjatok , hogy el tűntem. Sajnos nem estem teherbe azóta sem. Voltam orvosnál , korai klimax tüneteim vannak. Nincs pete érés. Felvettük a kapcsolatot a meddőségi klinikával újra szóval hamarosan indul a kezelés . Hátha vissza fordítható a klimax .
2020. okt. 20. 17:55
148/153 A kérdező kommentje:
És azóta sem dohányzom 🥰
2020. okt. 20. 17:55
149/153 anonim válasza:
Nagyon szurkolok neked! Azért majd írj, hogy mi a helyzet veletek. :)
2020. okt. 21. 07:11
150/153 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, pedig úgy reméltem! De jó, hogy haladtok a segítség útján, biztosan jönni fog majd, ha eljön az ideje.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!