Pozitív egy teszt ha 10 perc helyett 15 perc múlva lesz 2 csíkos?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Holnap után kezdődik az új ciklusom. Tervezzük a babát ezért izgatottan vagyunk ma. Napok óta húzódik a hasam alja és hullámokban hányingerem van. Nem tudtam tovább várni és ma csináltam egy tesztet dél körül de előtte 4 órán át nem ittam nem pisiltem . Peteérés után vagyok 12 nappal. Ez biztos :) a teszt clearblue ami rózsaszín végű . Nem jött ki rajta 2 csík időben , viszont 15 perc elteltével lett rajta egy második kék vastag csík halványan , de a láthatóan . A férjem is látja .
2020. jún. 5. 18:18
111/153 anonim válasza:
Az annyira sajnos nem jó jel ha elkezdtél akar csak egy pillanatra is vérezgetni. Nagyobb százalékban ez mensire utal. De ne legyen igazam! Én voltam az aki azt írta h kiábrándító h nem tudtad letenni a “cigit”..😃
112/153 A kérdező kommentje:
Akkor úgymond büszke lehetsz mert most tényleg semmi cigi 😅 bár tudom írni lehet bármit de tényleg így van. És hála az égnek a tesztjeim is elfogytak tegnap , szóval most tényleg várakozás . Legalább nem ezen agyalok hogy van csík vagy nincs 🙂 menzesz nincs és tényleg a tegnapi kis pacát sem mondanám vérzésnek, inkább rózsaszínes, narancssárgás fehér krémes maszat. Bocsi a részletességért. Ja és az is csak a WC papíron volt egyszer nem a tisztasági betéten . A hőm ma reggel is még 37,02 volt. Mikor meg jön aznap reggel már 36,3 körül szoktam mérni . Marad a tülkön ülés most tényleg nem tesztelek pár napig 😅
2020. júl. 4. 08:28
113/153 anonim válasza:
Uccso vagyok. Viszont a hőd szép magas, az jó jel. Hétfőn már mutatnia kell gyönyörűen ha baba van a dologban
114/153 A kérdező kommentje:
Ja és kedves utolsó .... elfelejtettem megköszönni , hogy úgymond le csesztél a cigi miatt . Rossz volt akkor olvasni és ez is motivált utána , hogy basszus tényleg miért kell ez nekem 😅 és tényleg nem kell
2020. júl. 4. 08:44
115/153 anonim válasza:
Örülök h segítettem ebben egy kicsit is 😊
116/153 anonim válasza:
Vegyél már új teszteket! Hogy bírod ki? :D
117/153 A kérdező kommentje:
Magam sem értem 😂 most valahogy megszállt a csííí és nyugodt vagyok . 😅 egy biztos... nem attól leszek terhes hogy minden nap tesztelek . Egyébként hétfő reggel ha addig nem jön meg az első utam a gyógyszertár visz majd😂
2020. júl. 4. 15:13
118/153 A kérdező kommentje:
Csak nem bírjuk ki.... elment a férjem venni digitális tesztet. Reggel kiderül , hogy mizujs ☺️ Annak már csak mutatni kellene ha napok óta halvány pozitív one step tesztjeim vannak ... hosszú tizenakárhány óra lesz 🤭
2020. júl. 4. 18:03
120/153 anonim válasza:
Hajrááá! Remélem összejött! 😊🤞🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!