Pozitív egy teszt ha 10 perc helyett 15 perc múlva lesz 2 csíkos?
Sziasztok!
Holnap után kezdődik az új ciklusom. Tervezzük a babát ezért izgatottan vagyunk ma. Napok óta húzódik a hasam alja és hullámokban hányingerem van. Nem tudtam tovább várni és ma csináltam egy tesztet dél körül de előtte 4 órán át nem ittam nem pisiltem . Peteérés után vagyok 12 nappal. Ez biztos :) a teszt clearblue ami rózsaszín végű . Nem jött ki rajta 2 csík időben , viszont 15 perc elteltével lett rajta egy második kék vastag csík halványan , de a láthatóan . A férjem is látja .
Megy a drukk kedves kerdezo! 🥰
Folyasod szokott lenni menzesz elott, vagy most nem mas mint maskor? Nekem baboca elott kremes folyasom volt a nemvart napjan, elotte semmi.
Jó reggelt 🌻A menzeszem még sehol , a digitális teszt negatív. 🤷🏻♀️
Most várakozó módba kapcsolok , ki várom a következő 3 napot teszt nélkül és meg látjuk történik-e valami.
Lehet később fogant 🙂
Szorítok nektek!
:( nagyon sajnálom! De nem csüggedünk, rengeteg hónap van még az évbe, és korona ide vagy oda, ez a te éved lesz!
Többen is várjuk a fejleményeket, és gondolunk rád. Kitartás!
Exundok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!