Pozitív egy teszt ha 10 perc helyett 15 perc múlva lesz 2
csíkos?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Holnap után kezdődik az új ciklusom. Tervezzük a babát ezért izgatottan vagyunk ma. Napok óta húzódik a hasam alja és hullámokban hányingerem van. Nem tudtam tovább várni és ma csináltam egy tesztet dél körül de előtte 4 órán át nem ittam nem pisiltem . Peteérés után vagyok 12 nappal. Ez biztos :) a teszt clearblue ami rózsaszín végű . Nem jött ki rajta 2 csík időben , viszont 15 perc elteltével lett rajta egy második kék vastag csík halványan , de a láthatóan . A férjem is látja .
Jó reggelt! Én bíztatónak látom a tesztedet, csináltál ma is? Az E-cigi meg menjen nyugodtan, ha nullás, nekem is azzal sikerült végül leszokni.
2020. jún. 30. 08:37
102/153 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is utolsó de én sajnos nem nagyon bizakodom most.Tegnap délután csináltam 2 tesztet mind a kettő a 10es one step. Ugyanúgy kijött mind a kettőn ugyanaz a második vonal mint azon a teszten amit fel raktam. De most az első pillanattól . Szóval időn belül . De ma reggeli tesztem az totál fehér . Pedig letelt a 2 nap a kép fel töltése óta , szóval ennek már egyertelműbbnek kellett volna lennie.
2020. jún. 30. 10:12
103/153 anonim válasza:
Feltöltöd azért ha még csinálsz? Előző elég biztató
Drukkolunk
2020. jún. 30. 12:28
104/153 A kérdező kommentje:
Persze mindenképp . Azon agyalok lehet elmegyek szét nézek veszek másik tesztet . Nem sok jót olvastam erről a fajtáról. Az a baj itt nálunk nincs predictor, ha lenne már rég biztos lennék a dolgomban.☺️
2020. jún. 30. 15:10
105/153 anonim válasza:
No, valami fejlemény?
2020. júl. 3. 16:10
106/153 A kérdező kommentje:
Szió... 14 nappal vagyok ovu után . Reggeli tesztjeim hófehérek , délután mindíg ki jön a csík de úgy mint a képen . Melleim szokásos fájdalma ami szokott lenni menzesz előtt , de most a mellbimbóim is égnek 2 napja . Menzesz sehol . Most már kiváncsi vagyok én is nagyon mi lesz ebből . Bár nem igazán reménykedem , mert ez a teszt dolog elég remény ölő .... ja és az első teszt óta amit ki raktam nem nyúltam a e cigihez 😅
2020. júl. 3. 18:37
107/153 anonim válasza:
(Exundok voltam/vagyok.)
Veled izgulok, olyan jó lenne a boldog vég!(ami igazából csak a kezdet:) )
A cigis témát csendben hallgattam, pedig nálam cigi ellenesebb kevés van (30-hoz tartok és egy slukkot se szívtam sose) de nem akarom ilyennel letörni a kedved/kitartásod/önbecsülésed.
Most, hogy ezt megírtad, azért nagyon gratulálok, így tovább! :)
2020. júl. 3. 18:47
108/153 A kérdező kommentje:
Nem vagy te undok 🥰 én tudtam , hogy amint lesz egyszer is egy második csíkom rögtön a ,, cigi “ is megy a levesbe 😅 első ilyen tesztem volt és büszke vagyok magamra , hogy nem csaptam be saját magam. Kiváncsi vagyok a karma meg jutalmaz - e érte ☺️ Bár egyébként én szerintem akkor sem hinném már el , hogy terhes vagyok ha 1 perces fájásokkal küszködnék a vajúdóban😅
2020. júl. 3. 18:56
109/153 anonim válasza:
Kérdező ! Most akkor terhes vagy?? :) mert mar nem.tudom követni mi zajlik. :D
2020. júl. 3. 19:05
110/153 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó .... ezzel én is így vagyok 😅 pár napja tesztelek . Vasárnap reggel lett az első pozitív . Azóta minden nap csinálom . Reggel negatív , délután pozitív de csak annyira mint a képen amit ki raktam. Ma kellett volna meg jönnie , de ehelyett volt egy rózsaszín maszat reggel. Azóta semmi..... szóval őszintén szólva fogalmam sincs sajnos 😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!