Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív egy teszt ha 10 perc...

Pozitív egy teszt ha 10 perc helyett 15 perc múlva lesz 2 csíkos?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Holnap után kezdődik az új ciklusom. Tervezzük a babát ezért izgatottan vagyunk ma. Napok óta húzódik a hasam alja és hullámokban hányingerem van. Nem tudtam tovább várni és ma csináltam egy tesztet dél körül de előtte 4 órán át nem ittam nem pisiltem . Peteérés után vagyok 12 nappal. Ez biztos :) a teszt clearblue ami rózsaszín végű . Nem jött ki rajta 2 csík időben , viszont 15 perc elteltével lett rajta egy második kék vastag csík halványan , de a láthatóan . A férjem is látja .

2020. jún. 5. 18:18
 121/153 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet de most lennt voltam a kutyával sétálni és annyira görcsölni kezdett a hasam , hogy alig bírtam haza jönni 🥺 és akkora mintha félidős kismama lennék . Remélem nem azért nem erősödnek a tesztjeim mert megint méhenkívülim terhes vagyok . Most ez fordult meg a fejemben. ☹️
2020. júl. 4. 20:49
 122/153 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, a hcg akkor is fokozatosan nő. Jobban vagy? Lehet jobb lenne, ha megnezne egy orvos.
2020. júl. 4. 21:26
 123/153 A kérdező kommentje:
Jó reggelt . Digitális teszt negatív . Görcs elmúlt este ahogy le pihentem. A hőm 37.04 volt most reggel. Viszont este történt egy furcsa dolog. ,, Együtt voltam” a férjemmel és utána picit véreztem. Rózsaszínes volt a WC papír . Betettem egy betétet de reggelig patyolat tiszta maradt. Most sincs semmi , nem jött meg 😕 azt hiszem ha holnap sem jön meg akkor be jelentkezem az orvoshoz.
2020. júl. 5. 07:41
 124/153 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a one step tesztet felejtsd el...Ha jol emlekszem az lett neked rendre halvany. Ugyan igy jártam én is, azon ott volt, komolyabb tesztek negativak voltak. Allitolag még az LH-ra is reagál, lehet azt mutatta halványan. Minden esetre orvossal mindenképp beszélj.
2020. júl. 5. 08:29
 125/153 A kérdező kommentje:
Nem veszek több one sptepet mert tényleg katasztrófa . Viszont ha holnap nem jön meg a menzeszem még mindíg tényleg hívom az orvosom. Szerda - csütörtök kellett volna meg jönnie .
2020. júl. 5. 08:41
 126/153 anonim ***** válasza:
100%
Ha a digitális teszt negatív akkor nagy valószínűséggel nincs szó terhességről 😔 lehet van egy nagyobb cisztàd
2020. júl. 5. 15:51
 127/153 A kérdező kommentje:
Gondoltam én is erre , hallottam hogy okozhat gondokat , de tudatlan vagyok a témában , hogy annak milyen tünetei lehetnek. Annyira bíztam ,olyan szép ovu tesztem volt 19.én .
2020. júl. 5. 16:34
 128/153 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinnem, hogy ciszta.. Ha attól késik erős petefészek fájdalommal járhat már. Volt nekem is többször, én még nem adnám fel, hogy baba lehet 🙂
2020. júl. 5. 18:46
 129/153 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó ☺️ Nincs fájdalmam. Tegnap volt picit aztán elmúlt .Létezik egyébként , hogy ma lassan 1 hete halvány tesztjeim vannak és a digitális ma negatív , hogy mégis minden oké és esetleg baba van? Mikor a méhenkívülim volt akkor nem terveztünk babát így nem is teszteltem előtte . Viszont mikor késett 2 napja akkor teszteltem a digitálissal és akkor 1-2 hetet írt. Most meg tesztelem a halvány csíkokat és se menzesz se pozitív digitális 🤷🏻‍♀️
2020. júl. 5. 18:53
 130/153 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben 2 dolgot tennék..

1. Soha többé nem tesztelnék idő előtt 🙂

2. Orvoshoz mennék teszt helyett.

Tudom milyen csalódni, 6 évet vártam az első gyerekrmre.

Utolsó voltam

2020. júl. 6. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!