Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív egy teszt ha 10 perc...

Pozitív egy teszt ha 10 perc helyett 15 perc múlva lesz 2 csíkos?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Holnap után kezdődik az új ciklusom. Tervezzük a babát ezért izgatottan vagyunk ma. Napok óta húzódik a hasam alja és hullámokban hányingerem van. Nem tudtam tovább várni és ma csináltam egy tesztet dél körül de előtte 4 órán át nem ittam nem pisiltem . Peteérés után vagyok 12 nappal. Ez biztos :) a teszt clearblue ami rózsaszín végű . Nem jött ki rajta 2 csík időben , viszont 15 perc elteltével lett rajta egy második kék vastag csík halványan , de a láthatóan . A férjem is látja .

2020. jún. 5. 18:18
 131/153 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha a digitalis negatív, nem vagy terhes. Ezt nagyon rossz leírni, mert neked tényleg szívből szorítok.

Az együttlét utáni vérezgetéshez: 2 ciklussal ezelőtt ugyanígy voltam én is, pedig soha máskor nem történt ilyen. 3 napig ment ez így, mire megjött. Nem voltam terhes, kémiai sem. Szerintem - pedg alapvetően nem hiszek a rágörcsölésben - de anniyra akarjuk a babát, hogy a test egyszerűen így reagál.

A one step-et felejtsd el tényleg, egy facelle vgy predictor sokkal jobb. A halvány/elázott/szellemcsíkos tesztekre se adj. Én is tudom, mint sokan, hogy évek várakozása után az ember már mindenben pozit akar látni, de sajnos ettől egyikőnk sem lesz terhes.

Ha gondolod, írj bátran privit. Nekem is vannak job hónapjaim meg ordítva bőgősök is, és néha jó kibeszélni ezt.

2020. júl. 6. 11:51
 132/153 A kérdező kommentje:
Jó reggelt. Azt hiszem ma csinálok időpontot a dokihoz, mert valami tényleg nem stimmel . Babára már nem gondolok mert tegnap óta van egy tényleg csekély vérezgetésem. Annyira kevés hogy alig észre vehető . Ami viszont aggaszt , hogy a melleim nagyon fájnak.Nem múlik. A hőm sem esik ugyanúgy 36,9 37,1 között stangál. Kiváncsi leszek mit mond 😕
2020. júl. 7. 06:44
 133/153 anonim ***** válasza:
100%
Sztem csinálj ma még egy tesztet. Lehetőleg predictort vagy digitalist. A hő nagyon fura h az nem akar leesni
2020. júl. 7. 12:29
 134/153 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi újság veled?
2020. júl. 22. 11:09
 135/153 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Van valami fejlemény? :)

2020. júl. 24. 15:04
 136/153 A kérdező kommentje:
Sziasztok... bocsánat , hogy el tűntem. Őszintén el is felejtettem a kérdésem annyi túlóra és hétvégi meló van a szabadságok miatt. Semmi fejlemény sajnos. De novemberre meg van az időpont a lombikra , folytatjuk Korona ide vagy oda . ☺️
2020. júl. 28. 19:52
 137/153 A kérdező kommentje:
De egyébként megint pont menzesz előtt állok ... itt van a küszöbön . Kíváncsian várom jön-e vagy sem :) és büszkén jelentem nem ,, dohányzom ‘’ azóta sem 🙂
2020. júl. 28. 21:24
 138/153 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a leszokáshoz! Nagyon szurkolok, hogy jöjjön végre a baba :)
2020. júl. 29. 06:02
 139/153 A kérdező kommentje:
Köszi 🥰 a baba is ide ér idővel ☺️
2020. júl. 29. 16:38
 140/153 A kérdező kommentje:

Sziasztok....nem teszteltem, nem szereték meredező szemekkel csíkokat kutatni a WC- n ülve . De a görbém nagyon furán alakul. Be másolom vajon mit szóltok 🙃 a hőm az nem bazális mérés hanem Ava karkötőm van. Furán érzem magam. Tegnap vezetés közben meg kellett állnom mert annyira be görcsölt a jobb oldalon lennt ( a vesém irányába sugárzott ) hogy nem tudtam a pedálokat nyomni. Szédülök, fáj a cicim de most nem kemény, mint szokott menzesz előtt hanem puha de fáj iszonyatosan. A karkötő szerint a pulzusom és légzési frekvenciám is emelkedik. Bizakodom nagyon de ki várom a holnapot a tesztel. Ma-holnap kellene meg jönnie 😊

Itt a hőm de át vezettem a fertilitybe

[link]

2020. júl. 31. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!