34 évesen mennyire essek kétségbe , hogy a 11.hónap is sikertelen volt?
Megbeszéltük a párommal, hogy adunk még egy hónapot magunknak és aztán elkezdjük a kivizsgálást. Rosszul tesszük? Nem kellene várni már?
Még reménykedem benne, hogy összejön enélkül is.
Ti mennyi idő sikertelenség után mentetek el kivizsgálásra és hány évesek voltatok?
Teljesen jó az ovu teszt, mivel előre jelzi az ovut és nem utólag bizonyítod az ovu megtörténtét, mint a hőmérőzéssel...
Egyébként biztos ovut csak ultrahangos követés igazol.
Én innen rendelem az ovu teszteket: tesztfutar.hu
drukkolok nektek utolsó, hogy elég legyen a gyógyszer...:) többiek, nektek is köszönöm a segítséget.
Fel is hívom ma a meddőségi központot, hogy hogy működik és akkor nem kell vagyonokat kifizetni a vizsgálatért.
Most ebben a hónapban vettem omega3-mat a febibion0 mellé, párom szedi a fer14-et , illetve fogok még venni ma cinket és szelént...azzal csak nincs baj, ha túl sok vitamint szedünk...
lehet az is a baj, hogy vékony vagyok, bár BMI szerint még az elfogadható kategória.
Éppen a normál tartomány, de a sovány felé húz..már arra is gondoltam, hogy többet kellene ennem..áhh vagy nem tudom mit kellene..
nem tudom miért várok ennyit a vizsgálatokkal...
talán félek is ettől az egész tortúrától...most még azt is hihetjük, hogy csak nincs szerencsénk.
#7 vagyok
Teljesen átérzem, én is halogatom a kivizsgálást...de most elhatároztam, ha most sem sikerült, elindulok a dokihoz. Már van aki szimpatikus számomra.
Már mindent is beszedtem, inkább össze sem írom mennyibe kerültek a vitaminok...
Most, amit szedek, már annyira nem vészes.
Sok erőt és kitartást kívánok Nektek!!! 🍀
Na hát mivel írtátok, hogy sztk is lehet, amire nem is gondoltam így most kértem időpontot urológiára a páromnak , mondták hogy majd hívják és szépen majd ő ad neki beutaló spermavizsgálatora.
Én nem is tudom miért nem gondoltam erre, egyszerűen az embernek már eszébe sem jut, hogy ingyen is elintézhet dolgokat....főleg most...
azt mondták , hogy urológiára nem kell sokat várni valószínűleg, szóval...
hát most kicsit azért megkönnyebbültem..az első lépés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!