Hogyan engedjem el a babatémát?
Nehezen. Próbálj szünetet tartsni a fórumokkal, ne keress rá semmilyen baba témára, egy idő után kikopnak a hírdetések is.
A testi jelekről nehéz elvonni a figyelmet, de muszáj. Tarts egy ciklusnyi szünetet a hőmérőzésben, tesztelgetésben
Sajnos nem egyszerű ettől elvonatkoztatni. Én a kisbabáim halála miatt estem bele ebbe a "mindenáron gyereket akarok" dologba. Akárhogy feszültem nem jött. Lh teszt, hőmérőzés, ovu számolás...stb. Amikor sok munkám volt akkor kicsit ki tudtam kapcsolni és amikor újra emberek közé mentem. Elhagytam az lh teszteléseket teljesen. A legrövidebb és a leghosszabb ciklusomat alapul véve kijött egy kb 10 napos intervallum amibe biztos, hogy bele esett az ovuláció. Nem is hőmérőztem. Sokat szexeltünk a férjemmel. Kicsit elkezdtem élvezni az életem is. Lefoglalt a gondolat, hogy el fogunk utazni, azt szerveztem-terveztem. Aztán márciusban pozitív tesztem lett! Imádom a kis pocaklakómat...pár nap és 15 hetes lesz. Próbálj valami más célt találni az életben
amit el szeretnél érni. Egyébként ha régóta nem jön nektek forduljatok orvoshoz...vagy voltatok már?
Nekünk három év kellett, mire összejött a második gyerek.
Mi is stresszeltünk. Aztán összeházasodtunk, dolguztunk nem volt időnk stresszelni a babán. Aztán rá egy hónapra pedig összejött. Ne idegeskedj és ne engedd el a babát egyszerűen csak ne feszülj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!