Hogyan engedjem el a babatémát?

Szia, ugyanezt csináltam én is dettó. Nyolc hónap után sikerült teherbe esnem, 35 éves vagyok, a férjem 44, gondolhatod. Dolgozni se tudtam normálisan, semmit, folyamatosan fórumokat bújtam, itt kb az összes kérdést átolvastam, minden apróságot jelnek akartam venni...
Utólag visszatekintve a fórumolvasgatás nagyon rosszat tett. Az a sok rémtörténet. Nálam annyi volt a probléma, hogy fogamzásgátló szedése után nem állt vissza a szervezetem egyből, én meg azonnal teherbe akartam esni, és elkezdtem ezt a hülye cickafark-palástfű vagy mi a bánat teázást, és úgy szétkapta a ciklusomat, hogy hónapokig tartott helyreállnia... csak magamnak köszönhetem meg a türelmetlenségemnek. Na, és amikor abból helyreálltam, akkor majdnem azonnal teherbe is estem. Én is ovuteszteltem + hőmérőztem, elég hasznosnak találom utólag, sok minden látszik a görbékből, de nagyon stresszes azért az is, minden reggel izgulni a mérésen, aztán elkezdeni izgulni azonnal, hogy jaj, vajon a következő reggel is így marad-e... 32 évesen fél év próbálkozás után szerintem még "hibahatáron belül" vagytok. Kitartást kívánok, drukkolok nagyon. 21hkm

Nem lemondani akarok, hanem valami normális életvitelre visszatérni, amibe nem bolondulok bele.csak egyszerüen nem tudom mit csináljak hogy ne ezen kattogjak h mikor lesz már,miért nem sikerült megint,mi lehet a baj stb. A válaszokból is az jön le,amikor nem oda volt minden gondolatuk koncentrálva akkor jött össze.
Én nem pontoztam senkit se fel se le, nem tudom milyen meglátásbol teszi ezt valaki.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!