Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 34 évesen mennyire essek...

34 évesen mennyire essek kétségbe , hogy a 11.hónap is sikertelen volt?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük a párommal, hogy adunk még egy hónapot magunknak és aztán elkezdjük a kivizsgálást. Rosszul tesszük? Nem kellene várni már?

Még reménykedem benne, hogy összejön enélkül is.

Ti mennyi idő sikertelenség után mentetek el kivizsgálásra és hány évesek voltatok?

2020. jún. 4. 15:19
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
1 hónap már nem oszt nem szoroz, és a vírus mizéria miatt meg csak most kezd éledezbi az eü ellátás. Egyébként is hivatalosan 1 év után kezdenek vizsgálódni.
2020. jún. 4. 15:23
 2/28 A kérdező kommentje:

akkor nem vagyok még túl öreg?? nem kell ennyire kétségbe esni?

nem tudom mit csinálunk rosszul...:(

2020. jún. 4. 15:24
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Én az első kémiai terhességnél mentem a dokihoz (ez a 2. hónapban volt), mert 38 éves vagyok, nincs időm várni (van amúgy már egy 8 éves fiam, ő 2. alkalommal összejött). Clostylbegittel az 5. hónapban terhes lettem, most vagyok 26 hetes.

1 hónap már nem oszt nem szoroz, de szerintem tovább ne várjatok.

2020. jún. 4. 15:26
 4/28 anonim ***** válasza:
86%
Hát kifejezetten öreg nem vagy, de tény, hogy nem sietted el. Többet én sem várnék, de nem ezen az egy hónapon múlik.
2020. jún. 4. 15:36
 5/28 anonim ***** válasza:
92%
1 év után mentem el orvoshoz, és volt is gond. Elkezdtük keresni a kezelés módját és 2 hónap múlva fogant meg a kisfiam. Terhesség alatt töltöttem a 34-et, előtte semmi bajom nem volt. Lehet egyszerű megoldás is vagy csak megnyugszol, hogy valaki a kezébe vette a dolgot és akkor megtörténik.
2020. jún. 4. 15:36
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 33 évesen kb fél év próbálkozás után menten orvoshoz, de csak azért mert pajzsmirigy alulműködésem van, és lett egy kémiai terhességem. Szerintem nem vagy öreg, én 34 évesen szültem, de nyugodtan elmehetsz orvoshoz, az az egy hónap már valóban nem jelent semmit.
2020. jún. 4. 15:42
 7/28 anonim ***** válasza:
92%

Kétségbeesni nem kell ( tudom, könnyű mondani) arra esetleg készítheted magad, hogy szükség lehet a kivizsgálásra. Lehet, valami banális oka van, hogy nem jön a baba. Ezen az egy hónapon már nem múlik semmi, viszont ha most sem sikerül, mennék dokihoz.

(amúgy én is most fogok menni, ha nem sikerül, mert mi is 1 éve próbálkozunk, 1 kémiai terhességem volt) 29 vagyok.

2020. jún. 4. 15:47
 8/28 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek..igen tudom, hogy el kell menni csak gondoltam még egy hónapot várunk hátha..

most megpróbálunk mindent bevetni.

Veszek digitális ovu tesztet, azt hiszem 10 darabos..

már így is egy vagyon ráment a sok vitaminokra, megtermékenyítést elősegítő síkosítóra stb stb.

Csak a páromnak lesz 30000 a spermavizsgálat-15 a doki 15 a spermavizsg.

Nekem plusz 10000 a nődoki, ezt is szerettem volna megúszni többek között, mivel nekem a koronavírus miatt most minimálisra csökkent a fizetésem.

Páromat nem zavarja azt mondja csináljuk, kifizet mindent, de azért ha nem muszáj feleslegesen ennyit költeni akkor nem szeretnék...

hát igen...az a baj, hogy ezek se lesznek ingyen ugye..:S

most meg nem jön jól, de hát ez van sajnos.

Utolsó, azta pedig te még olyan fiatal vagy...

hihetetlen , hogy mennyi embernek gondja van a fogantatással...

2020. jún. 4. 15:59
 9/28 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem 11 hónap sok. A kivizsgálás nem fog ártani. Barátnőmék 2 évig próbálkoztak, senki nem foglalkozott velük, mivel fiatalok voltak (23 évesek) erre kiderült, hogy a pasinak olyan a spermája, hogy teljesen esélytelen. Ugye 25 évesen kezdtek a kivizsgálásokat, utána meg lombik. 28 évesek voltak mire az első gyerekük megszületett 2. lombikból.(tehát 5 évvel később, mint eredetileg szerettek volna) Most lett volna 30 évesen a következő próbálkozás de nem jött össze, úgyhogy ősszel vagy télen újra. Szóval szerintem nem érdemes húzni, mert ha tényleg van baj, akkor ez meg úgyis jól el tud húzódni.
2020. jún. 4. 16:00
 10/28 anonim ***** válasza:
83%
Én a 7. sikertelen hónap után mentem el egy teljes hormonképet nézetni, a férjem akkor bejelentkezett spermavizsgálatra is (ez még a koronavírus előtti időkben volt), de csak valami 5 hónappal későbbre kapott időpontot (magánintézményben, nem is értettem). Végül ezt lemondta, mert időközben összejött a gyerek, de én már nem bírtam tovább várni. 26 éves voltam, amikor elkezdtünk próbálkozni, nekem ez indokolatlanul hosszú időnek tűnt ebben a korban, ilyen fiatalon állítólag a tavaszi szellőtől teherbe kellett volna esnem, pedig elvileg baj sem volt (az én oldalamról, férjemről nem tudunk semmit). Én is amondó vagyok, hogy ne várjatok tovább, minél előbb kivizsgálnak titeket, annál jobb.
2020. jún. 4. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!