34 évesen mennyire essek kétségbe , hogy a 11.hónap is sikertelen volt?
Megbeszéltük a párommal, hogy adunk még egy hónapot magunknak és aztán elkezdjük a kivizsgálást. Rosszul tesszük? Nem kellene várni már?
Még reménykedem benne, hogy összejön enélkül is.
Ti mennyi idő sikertelenség után mentetek el kivizsgálásra és hány évesek voltatok?
akkor nem vagyok még túl öreg?? nem kell ennyire kétségbe esni?
nem tudom mit csinálunk rosszul...:(
Én az első kémiai terhességnél mentem a dokihoz (ez a 2. hónapban volt), mert 38 éves vagyok, nincs időm várni (van amúgy már egy 8 éves fiam, ő 2. alkalommal összejött). Clostylbegittel az 5. hónapban terhes lettem, most vagyok 26 hetes.
1 hónap már nem oszt nem szoroz, de szerintem tovább ne várjatok.
Kétségbeesni nem kell ( tudom, könnyű mondani) arra esetleg készítheted magad, hogy szükség lehet a kivizsgálásra. Lehet, valami banális oka van, hogy nem jön a baba. Ezen az egy hónapon már nem múlik semmi, viszont ha most sem sikerül, mennék dokihoz.
(amúgy én is most fogok menni, ha nem sikerül, mert mi is 1 éve próbálkozunk, 1 kémiai terhességem volt) 29 vagyok.
köszönöm mindenkinek..igen tudom, hogy el kell menni csak gondoltam még egy hónapot várunk hátha..
most megpróbálunk mindent bevetni.
Veszek digitális ovu tesztet, azt hiszem 10 darabos..
már így is egy vagyon ráment a sok vitaminokra, megtermékenyítést elősegítő síkosítóra stb stb.
Csak a páromnak lesz 30000 a spermavizsgálat-15 a doki 15 a spermavizsg.
Nekem plusz 10000 a nődoki, ezt is szerettem volna megúszni többek között, mivel nekem a koronavírus miatt most minimálisra csökkent a fizetésem.
Páromat nem zavarja azt mondja csináljuk, kifizet mindent, de azért ha nem muszáj feleslegesen ennyit költeni akkor nem szeretnék...
hát igen...az a baj, hogy ezek se lesznek ingyen ugye..:S
most meg nem jön jól, de hát ez van sajnos.
Utolsó, azta pedig te még olyan fiatal vagy...
hihetetlen , hogy mennyi embernek gondja van a fogantatással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!