34 évesen mennyire essek kétségbe , hogy a 11.hónap is sikertelen volt?
Megbeszéltük a párommal, hogy adunk még egy hónapot magunknak és aztán elkezdjük a kivizsgálást. Rosszul tesszük? Nem kellene várni már?
Még reménykedem benne, hogy összejön enélkül is.
Ti mennyi idő sikertelenség után mentetek el kivizsgálásra és hány évesek voltatok?
Én is elkezdeném a vizsgálódást.Nincs mire várni.
Általában pajzsmirigy,inzulinrezisztencia,cisztás petefészek szokott mostanság ok lenni az ideiglenes meddőségre.De persze a férfiak részéről is a spermaszám,illetve minőség az,ami elő szokott fordulni.Ezen kívül ezer más dolog is lehet de ha ezekkel,plusz ultrahanggal minden jó,akkor lehet tovább kutakodni.Kitartás és sok sikert!
Abban én biztosan nem lennék jó.. egészen kislány korom óta éjszakai bagoly vagyok, viszont a munkám miatt meg korán kelek.
Reggel konkrétan 2 óra kell mire magamhoz térek.
Felébredni 3 különböző helyen beállított órára szoktam.
Szinte kizárt dolognak tartom, hogy számomra ez lenne a megfelelő.
Főleg, hogy sokszor csak 6 órát alszom, és az is befolyásolja a hőmérsékletet úgy tudom.
Más módszert kell bevetnem..
Miért az ovu tesztek nem jók?
Szia!
32 vagyok, férjem 33.
3 sikertelen hónap után kértem a dokimat nézzünk már egy középidös peteérést,mert én konkrétan semmit se érzek. Kiderült nincs peteérésem. Elkezdtük a clostit,3 hónapos kúrát, szép érett petesejtjeim lettek, de baba sehol.
8 hónapja próbálkozunk. Most voltam hormonvizsgálaton, várjuk az eredményt. A férjem jövöhéten megy spermavizsgálatra.
Szerintem ezen az egy hónapon semmi se múlik már,de utána nézessétek meg magatokat.
sztk-ban? azt hittem arra kb fél éveket kell várni...:O
akkor ennek utána nézek.
és azt hol?
meddőségi központokban vagy hol érdemes?
Én 25 voltam mikor orvoshoz mentem. 5 év kellett, hogy kiderüljön mi a baj, közben volt 4 lombik is :(
Mire megszülök 31 leszek.
utána fogok nézni. köszönöm , az az igazság, hgoy sztk-ra valahogy nem is gondoltam..főleg most..
17-es nálatok mi volt a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!