Nem is tudom, hol kezdjem? 3éve szeretnénk babát, eddig sikertelenül.
Nem is tudom, hol kezdjem..
3 éve szeretnénk babát, eddig sikertelenül. Most kezdtünk el járni a meddőségi centrumba. Igazából még nem történt semmi, első konzultáció plusz vérvételek.
Február elején menstruáltam, közvetlen utána együtt voltunk a párommal, peteéréskor is, viszont már nem számolgatom a napokat, nem görcsölök rá. Valamelyik szinten kicsit feladtam.
Többször produkáltam magamnak tüneteket, ami természetesen csalódáshoz vezetett.
Sajnos petefeszek cysztáim vannak, ebben a petefészek szindrómában szenvedek.
Korábban már éreztem a két oldalt fájdalmat, mintha a petefészkek fájnának, nőgyógyász azt mondta valószínű megérzem a peteérést, ami elvileg van, de gyakorlatilag mégsem.
Párom rendben.
Szóval korábban már éreztem hasonló fájdalmat, de mióta elmúlt a menszesz, kb lassan egy hónapja tartó fájdalmam van. Pisiles után is, van hogy egésznapos, szúr, tompán nyilal, egyszerűen fáj.
Sőt, két naponta megy a hasam kb, a semmiből. Nem görcsöl, nem csikar, de nem normális a széklet.
Melleim nem fájnak, derekam igen de azt meghúzhattam.
Enni nem eszek többet, nem vagyok kivánós, nincs hányingerem.
Egyszerűen ez a Tompa nyilalás, alhasi fájdalom idegesít közel egy hónapja.
Tesztelni már nem merek, minden hónapban bőgés volt belőle, meg még korai is lenne.
Szerdán megyek egy ultrahangra a meddőségi centrumba, természetesen elmesélem az adott problemam, csak gondoltam hátha valaki tudna valami biztatót mondani, hasonló tünetekkel akár.
Köszönöm.
Sajnos érdemben nem tudok hozzá szólni.. Max biztatni hogy a meddőségibe jó helyen vagy már!
Én is jártam, nekem sem volt peteérésem.
6 évet vártunk az első gyerekre, ami 3 hónapos kúra után spontán fogant.
Bírd ki szerdáig, ott több minden kiderül biztosan!
Kitartást kívánok. 🤞😊
Az utolsó hozzászólónak:
Nem 3 év után fordultunk orvoshoz, eddig is rendszeresen jártam nogyogyaszhoz. Kezeltek. 3 év próbálkozás után küldött el a meddőségibe.
A kérdésem az lett volna, hogy járt e már valaki hasonló cipőben?
Terhesség jeleinek vélhetőek e ezek a tünetek?
Tisztában vagyok vele, hogy tesztelnem kellene.... csak érdeklődtem, hogy akinek van már babája esetleg a terhesség első heteiben tapasztalt e hasonlót?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!