Fél éve próbálkozunk a babával, eddig sajnos sikertelenül, minden gondolatom ezen jár, ami tudom nem jó, hogyan tudnám kicsit hanyagolni ezt a gondolatot? Ti mit csináltok ilyenkor?
Köszönöm szépen! :) egy kis lelki erőt kaptam most :)
A ciklus vége felé érzem ezt a rágörcsölést én is. Viszont kezdem feladni.
Egy éve próbálkozunk . Sajnos semmi sikerrel én is figyelem magam az utolsó hétben .
Én meditálni kezdtem . Sokkal nyugodtabb vagyok és ha nem is felejtettem el hogy mennyire szeretnénk babát . Erzem hogy sokkal nyugodtabb vagyok és hagyom hogy úgy legyen ahogyan az égiek akarjak . Jonni fog mikor jönnie kell. Ő tudja mikor jön el az ő ideje . Ne siettessuk vagy izguljunk. Rajottem semmi értelme és meg rosszat is tesz ha csak ezen izgulunk folyton.
Egy barátnőm aki előre érez dolgokat meg eddig soha nem mondta nekem . De azt mondta látja hogy most terhes vagyok .
El meséltem páromnak .
Meglepődtem mikor azt mondta nekem
Hat nem akartam mondani de nekem is ilyen érzésem van .
Hat le vagyok hülve :)
Na de ha hagyom akkor most megint bele bolondulok és azon kattogom
Hogy mi van ha ... és figyelem magam és el kezdek majd tesztelni 2-3 naponta meg nemvárt előtt . :)
Így hat csak meditálok :)
Azért is mesélem el ezt mert ha most babás lettem akkor ez bevált és merem ajánlani
Sok sikert mindenkinek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!