Gyereket szeretnénk! Lassan 1 éve próbálkozunk a párommal. Sikertelenül sajnos.2 hónapja szedem a folsavat. De semmi. Tudtok javasolni vitaminokat ami segít?
Ne a vitaminokra költs, hanem menj(etek) el kivizsgálásra. Nőgyógyász, vérvétel (pajzsmirigy, női és férfi nemi hormonok), terheléses cukormérés, párodnak sperma-vizsgálat stb.
Ha ezek alapján minden rendben, akkor elkezdhetsz a saját megnyugtatásodra vitamint szedni, de a baba nem attól lesz.
A folsav, D E vitamin mindig jól jön babatervezésnél, sokan isznak myo-inositolt, barátcserjét stb. De a legjobb ha minél hamarabb kiderül, hogy minden rendben van-e.
Ovuteszt, Inogolic, Folandrol, DVitamin
És kivizsgálás, minél előbb.
November óta próbálkozunk. Tegnap voltam éves rákszűrésen, ahol beszélgettünk erről is a dokival. Femibion 0-át és inofolic-ot javasolt és ha novemberig semmi, akkor teljes kivizsgálás.
Keresettek fel egy orvost, az a tuti.
Orvosi kivizsgálás előtt ajánlom a Vegatesztet. Természetgyógyászat és orvostudomány kombinálva, azonnal és fájdalommentesen kimutat minden problémát, Zsófi nagyon kedves, hozzáértő és azonnal ajánl kúrát is. Egy próbát megér! Nekem volt peteérésem, fél évig mégsem jött össze a baba. Elmentem ide, végigcsináltam a 3 hónapos kúrákat és a kontrollra már 9 hetesen mentem vissza. :)
35 hkm
Utolsó: bejött a statisztika, szerencséje volt.
Kérdező: ha nem akarsz időt pocsékolni, igazi orvoshoz menj, igazi meddőségi központba, igazi kivizsgálásra. Általános vérkép, hormonsor, spermiogram alap. Az ilyen jellegű problémákat nem lehet ránézésre megmondani valakiről.
Egészséges táplálkozás, rendszeres mozgás (akár hosszabb séták, úszás) ovu teszt, GAL babaváró vitamin, közben úgyis esedékes a cito, akkor említsd meg a dokidnak és induljatok el a kivizsgálás okkal.
Sok szerencsét! ☺️🍀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!