Van még olyan aki nehezen viseli a sikertelen hónapokat?
Tudom hogy van akinek évekig nem sikerül, vagy sok sok hónapig. De én minden hónapban kikészülök, hogy nem jött össze. Kisfiamnál is így volt már az első hónapban is. Szerintem kicsit kontroll mániás vagyok, ha valamit eltervezek, maximálisan teszek érte és el szoktam érni a célom. De ez nem ilyen... Hiába mérem a hőt, ovu tesztelek, jókor vagyunk együtt mégsem sikerül.
Hogy próbáljam meg elengedni a dolgot?
Légyszi ne bántsatok, így is rosszul érzem magam miatta, tudom ez nem ilyen egyszerű mégis lelkileg bánt.
Mintha csak magamat olvastam volna, azzal a különbséggel, hogy nekünk még nincsen babánk.
Most jött meg kedden a nem várt.
Ez a 3. probalkozos hónap volt, ami tudom, hogy még semmi.
Időnk is van bőven, hisz 26 évesek vagyunk.
Mégis valahol igazságtalannak érzem ezt. A közeli és távoli ismerősi körben gyakorlatilag minden héten bejelenti valaki Fb-n, hogy jön a baba. Akikkel esetleg beszéltünk közülük, ott minden esetben az volt a sztori, hogy elsőre összejött vagy megszakitasos módszer mellett becsúszott.
Szóval igen, ez az elengedés téma nem könnyű. 🙁
Én most újrakezdem a sportot, hátha segít kiengedni a gőzt, meg a sok agyalast. (Azért hagytam abba két hónapja, mert féltem hogy a kemény crossfit és spinning edzések mellett nem tud majd a beagyazodas végbemenni. Aztán ugye be is zártak a termek.)
Szerintem te is próbálj meg olyan hobbit keresni, ami lelkileg feltölt.
Kívánom, hogy mielőbb sikerrel járjunk mindketten. 🥰
Nem vagy egyedül hidd el!
Mi már fél éve próbálkozunk, ráadásul első baba. Rettenetesen nehéz. Nekem vannak jobb napjaim, mikor csak napi párszor jut eszembe és vannak rosszabbak mikor egész nap ezen kattogok. Remélem idővel ez elmúlik, mert elég rossz így rágörcsölni :(
Kitartás kérdező!
Mi 8 hónap próbálkozás után vesztettünk el egy babát. Hirteleb visszasírtam a sikertelen hónapokat, most félhetek attól is mi lesz ha újra megtörténik. Közben a környezetemben mindenki terhes, szül.
Nagyon nehéz ez, és tudom gonosz vagyok, de ilyenkor mindig eszembe jut hogy rohadt igazságtalan az élet. Mennyi helyre erkezik baba, ahol nem is szeretik, eltaszítják maguktól, vagy rossz körülmények között nő fel, más meg csak vár akár évekig, vagy vetéleseket kenytelen feldolgozni.
Köszönöm lányok!
Nagyon sajnálom hogy más is van ilyen helyzetben. Azt hittem a második nem megy majd ennyire nehezen, de ugyanannyira szeretném mint az elsőt. Első 3 hónapot jól bírtam, de ez a 4. sikertelen elkeserített.
Kisfiam a 7. hónapban jött össze, szóval nem vészesen volt sok, de én úgy éreztem.
Az én ismerőseimnek is mind egy két hónap alatt sikerült vagy megszakítás mellett.
Egyik barátnőmékkel karácsony előtt beszéltük, hogy januárban elkezdjük a tesó ügyet, mondta hogy de jó ők épp karácsonykor kezdik és lehetünk együtt terhesek (elsőnél is ez volt a terv, nekik elsőre sikerült nekünk 7. hónapban). Erre most ugyanez van, nekik elsőre sikerült nekünk még mindig nem...
Nálunk is hasonló a helyzez, január óta nem védekezünk, egyetlen egy olyan hónapunk volt amikor naptár szerint jókor tudtunk együtt lenni, mégis megjött. A többi hónap szinte estélytelen volt, mégis mindig megvisel ha megjön a menzeszem. Próbálok nem rágörcsölni, úgy felfogni hogy majd úgyis jön ha itt az ideje, de mégis annyira rossz érzés, hogy van aki nem is akarja mégis becsúszik, aki meg mindent megtesz, annak nem sikerül. Én 28 vagyok, szeretném ha minél hamarabb összejönne, nem szeretném húzni az időt, nehogy kisüljön végül hogy nem is lehet babám. Tudom hogy 1 éles hónap még semmi, mégis eszembe jutnak ilyenek sajnos. Főleg hogy a mi környezetünkben is sorra jelentik be a párok, hogy jön a baba. Abból kapásból 2 nem tervezett.
Kitartást mindenkinek, és minél előbb sikeres hónapot! 🥰
Nem vagy egyedül. 1 év után sikerült, de 12 hetesen missed ab lett a vége.
Ma van egy hónapja. Teljesen kivagyok. És ha esetleg mégegyszer sikerül, retteghetek mi lesz ha ő sem marad velünk. :(
Pont ma vagyok nagyon depis miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!