Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még olyan aki nehezen...

Van még olyan aki nehezen viseli a sikertelen hónapokat?

Figyelt kérdés

Tudom hogy van akinek évekig nem sikerül, vagy sok sok hónapig. De én minden hónapban kikészülök, hogy nem jött össze. Kisfiamnál is így volt már az első hónapban is. Szerintem kicsit kontroll mániás vagyok, ha valamit eltervezek, maximálisan teszek érte és el szoktam érni a célom. De ez nem ilyen... Hiába mérem a hőt, ovu tesztelek, jókor vagyunk együtt mégsem sikerül.

Hogy próbáljam meg elengedni a dolgot?

Légyszi ne bántsatok, így is rosszul érzem magam miatta, tudom ez nem ilyen egyszerű mégis lelkileg bánt.

2020. máj. 7. 23:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
6- os detto en is igy jartam. Pont tegnap ugy ahogy szokott pontosan megjott. Nekunk 10-11.honap volt. Hat kerdezo megertelek...nalunk is az elso fel evben ketten jelentettek be hogy babat varnak egynek elso probalkozasbol masiknak 2.honapban osszejott.. Aztan jott meg par bejelentes.az elso 2 bejelentesnel nekem pont aznap jott meg igy el is sirtam magam aznap. Tobbi mar annyira nem viselt meg. A legrosszabb az volt h parom csak annyit tudott mondani h ne irigykedjek.. De en 34vagyok es a masik 2 kismama sokkal fiatalabb..ha en is annyi lennek en se stresszwlnek ennyire. No meg ez nem irigyseg... No meg parom nem kepes abbahagyni a cigit es lassan magambanb kezdem ot okolni, es duhot es tehetetlenseget erzek.... En sem tudom hogy engedhetnem el... Foleg ebben a korban... Sajnos igy hozta az elet.. Sokaig nem volt parom..
2020. máj. 10. 12:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia elleibe nagyon kb 6 7 hónapig ki akadtam mindig de 27dikén lesz 1 éve hogy probálkozunk mostmár teljesen elengedtem a dolgot nem figyelem magam semmi még mindig nem sikerült a 2 dik baba kitartást s sok sikert kívánok :)
2020. máj. 10. 13:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok hozzá teszem még a munka helyemen 2lettek kismamák nekünk még nem sikerült
2020. máj. 10. 13:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem aki szorongó típus és nagyon vágyik babára az nem tud nem rágörcsölni. Még én is képes voltam izgulni a második babánál pedig nekem tényleg pik-pak fogantak a gyerekeim. Az első gyermekem az első nem védekezős hónapban sikerült és a másodiknál is ez volt már az "elvárás". Bele voltam betegedve, hogy az első és még a második mensi is megjött "csak" harmadjára sikerült. Már vízionáltam, hogy biztos valami baj van. Most a harmadik baba szintén első hónapban fogant.
2020. máj. 10. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!