Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt más is aki átmeneti...

Van itt más is aki átmeneti szegénység alatt bevállalt egy babát?

Figyelt kérdés
Mi párommal jelen helyzetben éppen nem dúskálunk a pénzben. De eddig mindig kilábaltunk hirtelen jövő anyagi csődből. Persze mikor a babát terveztük akkor még jól álltunk mindketten, csak ez az időszak betett nekünk. Tegnap szomszédom eléggé sértő dolgot mondott. Hogy ha nagy baj lenne majd örökbe adatom... Hogy tud valaki nő létére ilyet mondani. Nekem a fejemben nem fordult meg ilyen, hogy most anyagi problémák miatt egyből eldobjak egy élő kis embert magamtól, mert az úgy könnyebb a szomszéd nő szerint. Mindenesetre most izgulok, hogy mire megszületik a baba addigra rendeződik e a helyzetünk anyagilag.
2020. máj. 16. 07:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%
4! Igazi prolik lehettek, ha pelenkán kívül mindent sajnáltatok megvenni. De azért mindent a seg.ge alá akarsz majd tenni? Tudod mikor!
2020. máj. 16. 12:17
 12/13 anonim ***** válasza:
72%

"Mi bútort semmit nem vettünk" --- miben tároltad a dolgait, ruháit, pelenkát, stb?

"velünk aludt" --- veszélyes és tönkreteheti a házasságot, nem minden férfi bírja elviselni hogy anyuci megszűnik nőnek lenni és nem lehet vele még kefélni sem.

"táészert nem vettünk" --- ez nem döntés kérdése. Nekünk csak a tápszer havi 30ezer volt, nem volt más lehetőség. Ja de, hagyhattam volna éhenhalni is.

2020. máj. 16. 15:26
 13/13 anonim ***** válasza:
10%
Utolsó, bár én a fél bababoltot felvásároltam, a baba tápszeres és külön szobában kiságyban alszik, de ennyi ostobaságot már rég olvastam mint amit te hordtál össze...
2020. máj. 16. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!