Az az anya mit csinál, akinek nincs hova mennie és a gyerek apjával vége lett?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, az anyának nincs segítsége nem élnek a szülei, vagy nem jók a körülmények pl.alkoholisták, verekedősek. Tehát még az anya sem tudja hova menjen, mi lesz a gyerekkel/gyerekekkel? Tegyük fel, az apának van segítsége, közelben a nagyszülők, van lakása. Milyen lehetőségei vannak az anyának? A kérdés csak kitaláció!2018. okt. 16. 22:00
1/23 anonim válasza:
Anya otthon vagy esetleg az apuka csaladjához tud költözni ha olyan a viszony velük.
2/23 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Ment a zöld kéz. :-)
2018. okt. 16. 22:06
3/23 A kérdező kommentje:
És ha az apja szüleivel nem jó a viszony?
2018. okt. 16. 22:09
4/23 A kérdező kommentje:
Ha az apa mindenképp magának akarja a gyereket?
2018. okt. 16. 22:11
5/23 anonim válasza:
"A kérdés csak kitaláció!" Valami más szorakozás?
6/23 A kérdező kommentje:
Én tényleg kíváncsi vagyok erre. Gondolom létezik ilyesmi. Vagy itt csak valós eseteket szabad kiírni?
2018. okt. 16. 22:21
7/23 anonim válasza:
Ilyen esetben talán jobb helye van az apánál.
8/23 anonim válasza:
Szerintem olyan nincs, hogy nincs hova mennie a gyerekkel. Ha más kiút nincs, marad az albérlet. Sokan így válnak el, a gyereket úgyis az anyának ítélik. Csak dolgozzon és tudja eltartani.
9/23 A kérdező kommentje:
Azért ez nem ilyen egyszerű. Mi van ha nincs pénze albérletre? Kauciót kérnek, ami nem kevés! Az sem igaz, hogy mindig az anyának ítélik, 2 esetről minimum tudok, mikor nem az anyának ítélték. Az egyik már nagyon régen volt, és nem tudom mi volt az oka, a nő rendes volt pedig, ma már vállalkozása van. Ezt anyámtól hallottam. És ott van a másik eset, amikor a bíróság a döntést az anyagiakkal indokolták.
2018. okt. 17. 00:17
10/23 A kérdező kommentje:
*indokolta*
2018. okt. 17. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!