Akik majd egyszer szeretnének gyereket, de még nincs azok fiút vagy lányt szeretnének inkább? Melyiket miért?
Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 10:45
1/19 anonim válasza:
Igazából mindkettőnek ugyanannyira örülnék. A fiúknál és a lányoknál ugyanúgy vannak könnyebb és nehezebb dolgok. Mivel én 2 gyereket szeretnék majd, a legideálisabb az lenne, ha egy lányom és egy fiam lenne.
2/19 anonim válasza:
Fiút... de mivel nem lehet 100%-ra megmondani, hogy az lesz, így nem is szülök inkább - meg magam miatt sem.
Miért: autoimmun betegségem van, női ágon öröklődik. Halálos, dédi 40, mama 35, anya 42 évesen belehalt, én is tünetes vagyok elég erősen.
3/19 anonim válasza:
Fiút. Mert én így álmodtam meg és mert az én szemelyisegemhez jobban illik. (annyiban csalok, h nekem már van és amúgy fiú is lett.. Szóval bejott)
4/19 anonim válasza:
2es, :( ez tok szomoru
Biztos van olyan ország ahol a nem kiderulese után választani lehet az abortuszt, mert elég durva hogy valaki eleve halalraitelve jöjjön világra. Chorionboholy-biopszia pl. Nagyon korai vizsgálat.
Valszleg én nem lennék képes elvetetni ezért én bele sem mennek abba amit fentebb írtam, de tuti van ilyen.. amugy én is ismerek olyan nőt aki uemiatt nem szült (annyi h náluk ffiak betegedtek és haltak meg korán).
5/19 anonim válasza:
Szerintem minden nő fiút szeretne elsőnek. Gondolom belénk van kódolva. Elsőnek én is fiút szeretnék. Aztán persze kislányt is szeretnék.
6/19 anonim válasza:
Én kislányt szeretnék, de lényegébben mindegy.
7/19 anonim válasza:
Ugyanazt érzem, mint az első válaszoló.
8/19 anonim válasza:
Fiút, de lánynak is ugyanúgy örülnék. Valamiért mindig úgy képzeltem, hogy lesz egy fiam, és mivel játszik az örökbefogadás is, lehet, hogy ott megjelölném a nemet. Ha én szülnék, akkor természetesen nem válogathatnék :D
9/19 anonim válasza:
Lányt. 😊 El sem tudom képzelni, hogy fiam legyen.
10/19 anonim válasza:
Én már szültem. De amikor kiderült, hogy terhes vagyok, meg voltam őrülve, hogy kizárólag lányt szeretnék! Nyilván a fiút is szerettem volna, de én igenis ki merem mondani, lányt akartam. Az egyik uh-n a doki mutatta, hogy szerinte fiú. Így mentem be a szülőszobára, bár végig lányt akartam. És lányom lett :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!