Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik majd egyszer szeretnének...

Akik majd egyszer szeretnének gyereket, de még nincs azok fiút vagy lányt szeretnének inkább? Melyiket miért?

Figyelt kérdés

2018. aug. 5. 10:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
A szívem mélyén kisfiút szeretnék, de egy kislánynak is nagyon örülnék, mióta ismerem a párom. Párommal mindketten egykék vagyunk, szóval szeretnénk majd kistesót. Az a lényeg, hogy mindketten egészségesek legyenek majd.
2018. aug. 5. 12:01
 12/19 anonim ***** válasza:
59%

Mi mindketten nagyon fiut akartunk az elejen, amig terhes nem lettem. Onnantol lanyt szerettem volna inkabb, ill a ferjem is azt mondta, neki lany megerzese van szerencsere, mert megis inkabb kishercegnot szeretne.( azon tul persze h az egeszseg a fo szempont).

Tenyleg kislanyt varunk 💜

2018. aug. 5. 12:01
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Egész életemben csak kislányt szerettem volna. Hogy miért? Nem tudom. 7 és 3 éves királylányom van.
2018. aug. 5. 12:11
 14/19 anonim ***** válasza:
90%

Nem akar minden nő fiút elsőre, én pl. csak lányokat akartam, kettőt, fiút egyáltalán nem. Elsőre lett egy lányom, tök boldog voltam. Most másodiknak fiút várok, első pillanattól, ahogy megtudtam, ugyanolyan boldog vagyok :D asszem ezen a ponton jöttem rá, hogy tényleg mennyire mindegy, örülök nagyon, hogy így alakult.

Miért: nem tudom, csak. Lányos családból jövök, mindig úgy képzeltem, hogy nekem is csak lányaim lesznek. Izgalmasnak élem meg, hogy lesz egy kisfiam, nagyon váron már :)

2018. aug. 5. 12:54
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
3 gyereket szeretnénk 2 kislányt és 1 kisfiút, de igazából mindegy, hogy milyen neműek lesznek, csak legyenek egészségesek és boldogok az életben.
2018. aug. 5. 18:49
 16/19 A kérdező kommentje:
"Minek szüljek, ha úgyis meghalok?" Ilyen emberek irkálnak privátban...
2018. aug. 5. 19:42
 17/19 anonim ***** válasza:

4-es, tökmindegy, mertha fiú is lesz, rajtam az sem segít.

Mivel a terhesség-szülés hormoningadozás miatt a betegségem is felgyorsul, most is bármikor meghalhatok (autoimmun, egész testre kiterjedő).

Anyának szülés előtt úgy-ahogy jó volt, rá 4 évre már dolgozni sem tudott, folyamatos fájdalmakkal élt, amíg élt. Kapott egy embóliát a semmiből, aztán 2 éven belül meg is halt többszervi-elégtelenségben.

Köszi, ezt én nem fogom beválallni.

2018. aug. 6. 12:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Mr. Valaki, ha felfogtad volna a válaszomat, akkor felfogtad volna, MIÉRT írtam azt-amit.

Mielőtt idézgetsz, olvasni kéne, és elgondolkodni azon, amit küldtem - nem kiragadni egy mondatot az egészből!

2018. aug. 6. 13:01
 19/19 anonim ***** válasza:
En tulajdonkeppen orulnek, ha vegre mar lehetne babam. Teljesen mindegy milyen nemu. Nekem sajnos orvosi segitseg kell, hogy osszejojjon. Tudom nem errol szol kifejezetten a kerdesed es bocsi hogy megvalaszoltam. Amugy mindig mindenkitol azt hallom, hogy te tuti fius anyuka leszel. A vagyam ,hogy legyen egy kislanyom is, de en is azt gondolom evek ota, hogy kisfiam lesz. :)
2018. aug. 9. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!