Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövő hét végére?...

Ki nem várja jövő hét végére? Esetleg utána egy két nappal? (május 2-5? )

Figyelt kérdés
Gondoltam itt összegyűlhetnénk 🙂

2020. ápr. 26. 20:45
 191/208 A kérdező kommentje:
Korkin mi újság veled?
2020. júl. 6. 17:30
 192/208 Korkin ***** válasza:

Szia!

Velem minden ok ami a barnazast illeti.

2-szer 2-ot szedek progibol naponta, azota elmult. Voltam is mar kontrolon a dokimnal, azt mondta minden jonak nez ki...de a 12. hetig semmi sem biztos.

Nekem nem mondta a szigoru fekvest, sot, azt mondta a test nem szereti az szelsöseget..de en megis pihenek amikor csak tudok. 2 eves örökmozgo mellett nehez, de azert delben en is alszom :)

Amugy most jobban megvisel az eleje mint a kisfiamnal: hasmenesem van. Magas dozisban kell szednem a magneziumot is, ami tele van edesitovel. Ha azt 1-1 napra elhagyom is ülök a wc-n :( attol nagyon gyenge vagyok mar..de nem tudok mit tenni, muszaj a magnezium a barnazas miatt.

Te hogy vagy kedves kerdezö?

2020. júl. 13. 14:02
 193/208 A kérdező kommentje:
Hát nálam semmi jó hír... Pénteken kórházba kerültem és 3 óra múlva már a műtőben voltam.. Méhen kívüli terhesség...
2020. júl. 14. 09:43
 194/208 Stangli ***** válasza:
Basszus kérdező! Annyira sajnálom! Hogy viseled? Kitartást neked / nektek és sok erőt kívánok!
2020. júl. 14. 10:02
 195/208 A kérdező kommentje:
Hát valahogy az elejétől éreztem hogy nem oké a dolog,egyáltalán bele sem éltem magam, így tegnapig-máig a testi része érintett meg jobban. Pénteken már iszonyú fájdalmaim voltak. Mostanra viszont a testi fájdalmak enyhülnek, jön a lelki része...
2020. júl. 14. 10:42
 196/208 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ti hogy vagytok?
2020. szept. 14. 22:39
 197/208 Stangli ***** válasza:

Szia kérdező!

Utolsó clostilbegytes hónapomban vagyok. Ha ez a hónap is sikertelen, akkor átjárhatósági vizsgálat jön. Kicsit el vagyok kenődve és lemondtam a sikerről. Alakul ahogy alakul. Nálad mi újság?

2020. szept. 15. 07:13
 198/208 anonim ***** válasza:
Mi már a 16 hétben vagyunk kislányt várunk. Mindekinek drukkolok.😊
2020. szept. 17. 12:53
 199/208 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nálunk most októberben jár le a három hónap kényszerpihi, csinálunk a dokimmal egy hormonpanelt októberben aztán látjuk mit mutat..

Stangli az átjárhatósági az sok csajszinal sikert hozott! Ne mondj le a sikerről amíg mindent meg nem tettél az érdekében! ❤️

Utolsó nálad pedig már akkor szépen növekszik a csajszi ❤️

2020. szept. 19. 07:15
 200/208 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon drukkolok nektek. Ez a csoda minden nőnek jár. Írjatok majd. Lehet karácsonyra történik csoda. A kisfiúnkra 1 évet vártunk és 2018 karácsonyra lett 2 csíkos a teszt. Drukkolok. A 16 hetes kismama voltam.😊
2020. szept. 19. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!