Ki nem várja jövő hét végére? Esetleg utána egy két nappal? (május 2-5? )
Ma reggel csináltam ugyanolyat mint a tegnap délutáni de szerintem hibás volt vagy nemtudom mert picivel halványabb volt mint a tegnapi és vízszintesen a két szélén ilyen elszíneződés volt.. 🤷🏻♀️
Annyira félek hogy megint kémiai mint két hónapja 😭😭
És amúgy ma lett volna a napja (28.CN), de az elmúlt kb fél évben sajnos mindig előbb jött 2-3nappal és állandóan barnaztam előtte már napokkal összevissza..
A clearblue-rol pedig olvastam hogy sűrűn szellemcsikos, és a nemvárt napján nem kéne erősebbeknek lennie a teszteknek? Hogy lehet hogy a reggeli (ha feltételezem nem volt hibás mégsem) halványabb mint a tegnap délutáni? 😭 Annyira kivannak már az idegeim ettől 😭

Sziasztok!
Kedves kérdező h vagy? Teszteltel ma is?
Valaki kérdezte:
En épp ma kezdtem a 6.hetet, de orvishoz csak csütin megyek, majd írok!
En 1 tesztet lőttem, azóta nem jött meg, de nem is néztem h erősödött volna-e a tesztem.
Ez baj? Vagy csak örüljek h nem jött meg?
Tünetem nincs.elmúlt a hányinger is..remélem ez sem jelent rosszat..
Szia Korkin! Nem kell aggódj, anno a lanyomnal én is csak egyet teszteltem. De most jönnek halovány barna cseppek, így ha erősödött a csikom megyek még ma orvoshoz.
Délután tesztelek csak, délelőtt dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!