Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövő hét végére?...

Ki nem várja jövő hét végére? Esetleg utána egy két nappal? (május 2-5? )

Figyelt kérdés
Gondoltam itt összegyűlhetnénk 🙂

2020. ápr. 26. 20:45
 161/208 A kérdező kommentje:

Ma reggel csináltam ugyanolyat mint a tegnap délutáni de szerintem hibás volt vagy nemtudom mert picivel halványabb volt mint a tegnapi és vízszintesen a két szélén ilyen elszíneződés volt.. 🤷🏻‍♀️

Annyira félek hogy megint kémiai mint két hónapja 😭😭

2020. jún. 26. 21:34
 162/208 A kérdező kommentje:

És amúgy ma lett volna a napja (28.CN), de az elmúlt kb fél évben sajnos mindig előbb jött 2-3nappal és állandóan barnaztam előtte már napokkal összevissza..

A clearblue-rol pedig olvastam hogy sűrűn szellemcsikos, és a nemvárt napján nem kéne erősebbeknek lennie a teszteknek? Hogy lehet hogy a reggeli (ha feltételezem nem volt hibás mégsem) halványabb mint a tegnap délutáni? 😭 Annyira kivannak már az idegeim ettől 😭

2020. jún. 26. 21:38
 163/208 Stangli ***** válasza:
100%
Érzem rajtad kérdező, de próbálj megnyugodni. Valami elindult! Szurkolok hogy ne kémiai legyen! Ha mégis az, akkor legalább tudod h átjárható a vezeték, és teherbe tudsz esni. Lehet tovább lépni, hogy miért van annyi kémiai. De most ezekre ne is gondolj! Próbálj pihenni és két nap múlva tesztelni. Várom a híreket! Nagyon szurkolok!
2020. jún. 26. 22:17
 164/208 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szép szavakat Stangli! Te nem is tudod mennyit segítettél! Picit összeszedtem magam, és nem rágódok minden percben ezen! ❤️
2020. jún. 26. 23:09
 165/208 Stangli ***** válasza:
Mi a helyzet kérdező? Erősödik a Csíkod?
2020. jún. 28. 09:39
 166/208 A kérdező kommentje:
Ma nem teszteltem. Itt vasárnap nincs nyitva semmi, ha pedig tegnap megvettem volna tuti nem bírom ki. Valami halovány cseppeket is véltem felfedezni... Holnap tesztelek. Ha erős csíkokat kapok, megyek dokihoz, ha nem, akkor elengedem a dolgot..
2020. jún. 28. 12:58
 167/208 Stangli ***** válasza:
100%
Szorítok neked! Várom a fejleményeket!
2020. jún. 28. 14:52
 168/208 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Holnap jelentkezem.
2020. jún. 28. 14:55
 169/208 Korkin ***** válasza:

Sziasztok!

Kedves kérdező h vagy? Teszteltel ma is?

Valaki kérdezte:

En épp ma kezdtem a 6.hetet, de orvishoz csak csütin megyek, majd írok!

En 1 tesztet lőttem, azóta nem jött meg, de nem is néztem h erősödött volna-e a tesztem.

Ez baj? Vagy csak örüljek h nem jött meg?

Tünetem nincs.elmúlt a hányinger is..remélem ez sem jelent rosszat..

2020. jún. 29. 12:04
 170/208 A kérdező kommentje:

Szia Korkin! Nem kell aggódj, anno a lanyomnal én is csak egyet teszteltem. De most jönnek halovány barna cseppek, így ha erősödött a csikom megyek még ma orvoshoz.

Délután tesztelek csak, délelőtt dolgozom.

2020. jún. 29. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!