Ki nem várja jövő hét végére? Esetleg utána egy két nappal? (május 2-5? )

Nekem is meg 5 nap kb.
Nektek?

Jajj olyan lassan telnek a napok...
Ki hogy van? Ereztek valamit`? (inkäbb megerzesre gondolok, mint fizikai tünetre :=)

oh, hat azert meg vard ki a veget.
En is gondolkodom rajta, h elmegyek majd nyar vege fele ujra orvoshoz, ha nem sikerül addig sem.
De kicsit felek a clostitol, ikreket nem szeretnek es annal azert megvan az eselye..
Te nem tartasz ettol?

Korkin:
De tartottam. De a doki megnyugtató választ adott ezzel kapcsolatban. Nekem a 4. Naptól írta fel, azt mondta h így minimális az esélye. Volt előtte vizsgálat. Mindenféle gyógyszer nélkül is volt két domináns tüszőm. (Gondolom nem elég nagy, ezért kell a rásegítés) szóval úgy vagyok vele, hogy inkább ikrek, mint az, hogy nincs gyerkőc.

Sziasztok, 8.honapja probákouzunk.én most ugy állok, hogy elvileg ovu után vagyok 6nappal..lh tesztem volt pozitiv,nyákom is,de a höm nem emelkedett. Tegnap voltam nödokinál,sárgatestet nem látott,uh mégse ovuláltam,de a legfurább ,hogy csak sok apro follikulusokat látott.gondolom ez éretlent jelent.
Elfelejtettem megkérdezni,de sztem akkor nem is van,volt érett tüszőm.valoszinü most is lesz kb 50napos a ciklusom...januárban már volt egy ilyen. Szerintetek ha mégis el kezd nöni aa tüszö akkor ha kiszabadul megtermékenyülhet? Csinálgassam az lh teszteket?
Nagyon el vagyok szomorodva.ha megjön csináljuk a cikluskövetést.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!