Ki nem várja jövő hét végére? Esetleg utána egy két nappal? (május 2-5? )

Sajnálom!
De megértelek, en sem tudok mar pozitív lenni :( annyira szeretnék de nem megy..nem,tudom irányítani..pedig nekem nem is az első baba lenne..
Ti mióta próbálkoztok?

9-es vagyok, aki most tesztelt pozitívat.
Én is eléggé rágörcsöltem szerintem, pedig csak három sikertelen hónapot tudhatunk magunk mögött, a negyedik már sikeres volt (reméljük).
Ovuteszt, a testem mániákus figyelése, aggódtam, hogy nem jókor voltunk együtt. Nem volt nap, hogy ne gondoltam volna rá, hogy sikerült-e. Amikor újabb ismerős jelentette be, hogy babát vár, elöntött a féltékenység.
Már pont azt tervezgettem, hogy ezektől a gondolatoktól, szokásoktól hogyan tudnék megszabadulni, mire pozit teszteltem. ❤️
Ettől függetlenül sokan tényleg azt mondják, hogy akkor jött össze, amikor “elengedték” a témát.
Kívánom, hogy hamarosan sikerrel járjatok mindannyian, akik még vártok rá. 🥰

Kedves 9-es!
Jo hallani, h annak ellenere h ragorcsoltel osszejott.
En a 10-11.sikertelen hónapnal jarok, es en is azt kívanom barcsak tudnam h nem kell ragorcsolni.
Sokszor hallottam mar h akkor sikerul ha majd elengedem a temat.
Ez nagyon megremiszt.
Eddig (kb 8 honapig) nem foglalkoztam az egesszel. persze azt neztem h jokor (is)legyunk egyutt, de ennyi.
Mostanaban viszont gorcsos lettem, mar elore erzem h nem sikerul, bogok ha megjon..es minden honappal egyre rosszabb..en tudom h ez gaz de nem tudom h felejthetnem el.
Eddig nem stresszeltem ra es nem sikerult, most meg mar stresszelek is :(
Remelem Stangli nekunk is sikerul mindezek ellenere hamarosan!

Stangli hany eves vagy? Párod?
Hormonjaid vegul rendben vannak, ugye jol emlekszem?
En erre a honapra nagyon rastresszelek, sok a melo is, meg kozepido sincs de mar elengedtem😁

En is pont 33 vagyok, most toktottem.
Parom 32 :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!